Orgazam na dugme: Tehnologija u službi ženskog zadovoljstva

Hirurg iz Severne Karoline je smislio napravicu koja bi mogla da reši problem orgazmičke disfunkcije kod žena. Ovaj izum podrazumeva operaciju za ugradnju implanta veličine pakle cigareta kako bi funkcionisao. Medicinska istraživanja će početi kasnije ove godine u Mineapolisu.

Naprava je dizajnirana kao medicinski implant, malo manji od pakle cigareta koji se ugrađuje operacijom i koristi elektrode da pokrene orgazam.

Kreator ovog izuma se nada da će pomoći pri lečenju žena sa orgazmičkom disfunkcijom. Prema rečima neurobiologa, neke žene mešaju seksualno uzbuđenje sa strahom, i same sebe sprečavaju da dostignu orgazam. Ovaj implant bi bio revolucionaran pristup problemu, pošto se trenutno u lečenju ovog stanja koristi samo psihoterapija.

Tokom operacije ugradnje implanta, pacijent bi morao da ostane budan, kako bi hirurg mogao da odredi gde se tačno nalaze nervi koji su "prekidač" za orgazam u kičmenoj moždini, a sam uređaj bi bio ugrađen ispod pacijentovih guzova.

(old_image)

Ideja je da se implant koristi daljinskim putem, pritiskom na dugme - dobijete orgazam, i da može da se programira, koliko orgazama nedeljno ili dnevno poželite.

kako je došlo do ovog jedinstvenog otkrića, objašnjava hirurg Stjuart Meloj koji stoji iza patenta: Operacija jedne žene je uključivala postavljanje elektroda, kad je ona počela glasno da stenje i uzvikuje, a na moje pitanje šta nije u redu, rekla je "ovome ćete morati da naučite mog supruga!"

T.D.

Pogledajte još