Radonjić: Bitna je pobeda!

0

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegov tim mogao sa većom prednošću da putuje na revanš protiv Lijetuvos Ritasa da nije u ključnim trenucima pravio početničke greške.

„Loše smo ušli u meč, dozvolili smo protivniku da postigne 27 poena. Kasnije smo napravili iskorak i došli do bolje igre i prednosti, ali smo početničkim greškama vratili protivnika u igru. Mogla je razlika da bude veća, ali i manja“, rekao je Radonjić na konferenciji za medije posle utakmice.

On je dodao da je Lijetuvos iskusan tim koji u poslednje vreme igra u sve boljoj formi.
„Pobeda je bitna, ne treba zaboraviti da smo večeras na teren izašli sa četiri juniora. Evidentno je da pojedini košarkaši nemaju iskustva za ovakve utakmice. Uprkos tome, energija koju su pokazali bila je za pohvalu“, rekao je Radonjić.

Košarkaš Crvene zvezde Raško Katić rekao je da nije u potpunosti zadovoljan igrom svog tima protiv Lijetuvos Ritasa i da ostaje žal što nije izborena ubedljivija pobeda.
„Bio je ovo dobar meč. U prvom poluvremenu nismo iskoristili neke šanse, ali je najbitnije da smo pobedili. Nisam u potpunosti zadovoljan našom igrom, ipak, ostaje žal za većom razlikom“, izjavio je Katić.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.