Ljubavni horoskop za 6.mart

OVAN
Ukoliko ste mladi,neko ko se bavi sportom ali istovremeno i privatnim biznisom a pokušava da ostavi utisak kao da vas ne primećuje privući će vašu pažnju. Ako ste muškarac, u vezi ste sa osobom koja je temperamenta ali vam je iskreno privržena, i to bi trebalo da cenite. Neko pokušava da vas osvoji na način koji vama baš i ne dogovara sasvim.

BIK
Ovo bi mogao biti jedan od interesantnijih dana, naročito ako se spremni da uđete u vezu sa nekim koga ne poznajete dobro a viđate ga na poslu.Ako ste u stalnoj vezi očekujete od partnera poziv za izlazak ili ćete biti spremni da sa njim isplanirate zajednički provod.Dobićete poziv od osobe iz inostranstva. Moguća je romansa sa jednim Rakom ili Jarcem koje često viđate na javnom mestu ili na nekim proslavama.

BLIZANCI
Merkur u Vodoliji u napetom aspektu sa Saturnom loše se odražava na vaš znak. Nepotrebno se nervirate ako ste u vezi sa ambicioznim partnerom. Ako ste tek u fazi upoznavanja ili iščekujete susret, moguće je da se on dogodi vrlo brzo.Ukoliko ste već u vezi, oboje zajedno maštate o boljim vremenima i čekate da se nešto dogodi.Kako vam je pozicija Marsa čak i retrogradnog u Vagi naklonjena, pokažite strpljenje a motivaciju imate.

RAK
Aspekt između Jupitera u vašem znaku i Plutona u Jarcu znači da ste skloni maštanju o nekom ko vam je veoma drag, moguće da se bavi umetnošću. Moguća je romansa sa nekim ko je često na putu. Ukoliko ste muškarac, privlači vas neka mnogo mlađa dama koju viđate na poslu, a ako ste žena, mislite na osobu koja živi u inostranstvu ili koju ste upoznali dok ste boravili u inostranstvu.

LAV

Ne odustajete od svog stila života ma koliko to stalnom partneru smetalo. Vi i ne krijete da ste orijentisani na svoje potrebe i želje jer vas ionako svi smatraju plemenitim i nemate potrebe da se menjate. Pošto partneru na kraju ipak popustite i učinite po volji onda bar nemojte da ga mrcvarite nego reagujete na prvu njegovu primedbu. Dobro se osećate u društvu jednog Raka.

DEVICA
Moguć je susret sa nekim s kim ste nedavno imali manju raspravu. Verovatno ste uspeli da izgradite odnos sa jednim Rakom ili Ribama u kome funkionišete tako da vas mnogo toga ne dotiče iz spoljne sredine, naročito kritike na vaš račun ili na račun vaše veze.Uvereni ste da vaša sreća zavisi i od vašeg stava prema onome što se dešava oko vas i rešeni ste da sebe malo više volite da ne dozvolite da vas bilo ko provocira.

VAGA
Trebalo bi da se zapitate šta možete da uradite za partnera jer mu je očigledno potrebna vaša pomoć i podrška. Verovatno će pristati da se sa vama sretne ako ste posle kraće veze raskinuli a ako ste u braku ili dužoj vezi, organizujete neki zajendički izlazak. Slobodne Vageostavljaju veoma lep utisak na one koje prvi put sreću. Neko želi da vas u nečemu posluša ili želi da vam ugađa.

ŠKORPIJA
Neko je verovatno u poslednje vreme postao veoma zainteresovan za vas ali vam postavlja neke ne tako prihvatljive uslove pod kojima bi vaša veza trebalo da funkcioniše. Želite da budete u prilici da se sretnete sa nekim na koga ste ljuti i da mu kažete u lice sve što mislite Pri tom vam verovatno često nešto prigovori. Ako ste slobodni, jedan Bik ili Rak će pokušati da vas osvoje.

STRELAC
Dobijate poziv od Blizanaca ili nekog drugog Strelca da se sretnete negde gde to niste očekivali.Neko s kim ste oduvek bili u dobrim vezama, moguće ljubavnim, u prošlosti, ili ste stalno u fazi iščekivanja da se nešto desi između vas dvoje, javiće vam se.Spremni ste da uđete u novu vezu ali i da obnovite neku iz prošlosti.Dan bi mogao biti veoma povoljan za vas ako očekujete poziv od Bika.

JARAC

Neko vam se uporno udvara, moguće neki drugi Jarac, Škorpija ili Strelac koga viđate na poslu, dok su Ribe i Lav spremni da vam u nečemu popuste, ali vi niste načisto kako da se postavite prema jednoj Vagi. Ako dobijate poziv od osobe koja živi u inostranstvu imaćete priliku da se dogovorite o nekim bitnim pitanjima koja vas opterećuju.Moguće je da ako se radi o nekome iz vaše prošlosti

VODOLIJA

Prija vam društvo osobe koju ste nedavno upoznali, naročito ako se bavi umetnošću ,ali verovatno nemate mnogo vremena za nju zbog nekih svojih obaveza. Ako se do sada niste zaljubili,na službenom putu,ili na nekom sastanku susrešćete interesantnu osobu. Ako imate partnera, predstoji manji konflikt jer ste oboje ljubomorni.

RIBE

Bilo bi mudro da prihvatite poziv od jednog Lava ili Strelaca a moguće i Bika. Imate nekoliko mogućnosti kada je ljubav u pitanju a vi oklevate. Nemojte se dvoumiti kada je u pitanju jedan Lav nego budite direktniji i pokažite emocije. Moguća je vrlo romantična sms od nekoga koga niste izvesno vreme imali prilike da sretnete.

Izvor: Astrozenit

Pogledajte još