Skandal u Bosni: Dva vojna pilota uhvaćena kako se ljube na parkingu

0

Oružane snage (OS) BiH potresa neviđen skandal – dvojica pilota helikopterske jedinice pre desetak dana uhvaćena su kako na parkingu kasarne „Rajlovac“ razmenjuju nežnosti, što je izazvalo šok i nevericu među ostalim vojnicima u službi, saznaje "Dnevni avaz" iz pouzdanih izvora.

Ovakav čin pilota s oficirskim činovima izazvao je pravu pometnju u Rajlovcu, a o svemu je već obaveštena i Vojna policija OSBiH.

Sagovornik “Avaza”, koji je upoznat s ovim dešavanjima, rekao je da je ovaj događaj snimio jedan od pripadnika vojne policije, koji je pilote i prijavio za homoseksualizam.

„Svi su još u šoku, jer su piloti zatečeni kako se diraju i ljube. I fotografisani su. Razumljivo je da se o tome ne želi pričati, jer se radi do sada neviđenom skandalu u vojnoj službi“, tvrdi sagovornik “Avaza”.

Generalmajor Ante Jeleč, načelnik Zajedničkog štaba OSBiH, ostao je zatečen saznanjem o skandalu. On kaže da s takvim aktivnostima nije upoznat, ali da će tražiti detaljnu istragu.

„Prvi put čujem za takvo nešto. U šoku sam. Zaista ne znam o čemu se radi, ali ću tražiti da se svi ispita. Ostao sam zatečen vašim pitanjem. Svi vojnici slobodni su ljudi, ali mi zaista nije svejedno ako se to desilo. Moji podređeni morali su me obavestiti o tome. Insistiraću da se utvrdi šta se desilo“, rekao je Jeleč.

U Ministarstvu odbrane BiH rečeno je da nisu upoznati s navedenim dešavanjima te da o tome ne mogu govoriti dok ne budu utvrđene sve okolnosti.

Izvor: Alo!

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.