Upali ste u kolotečinu? Uz ove trikove ćete sigurno rasplamsati vatru u spavaćoj sobi

0

Ne možete se baš pohvaliti uzbudljivim seksualnim životom? Niste jedini! Sve više parova u dugim vezama žali se na nedostatak seksualne želje. Ako ipak želite da promenite stvari nabolje, evo nekoliko stručnih saveta.

Isplanirajte seks
Ne zvuči nimalo seksi, ali pametno je seks planirati. Kako biste seks koji ste stavili u rokovnik ipak učinili spontanim, uradite to u neko neobično doba dana, na primer ujutru kad decu odvedete u vrtić. Tako će isplanirani seks na brzinu pre posla postati sjajan početak dana.

Poverite partneru svoje fantazije
Otkrivanje međusobnih želja i fantazija može biti jako uzbuđujuće. Naime, ljudi su skloni, kao u mnogim stvarima, tako i u seksu, da zapadnu u dosadnu rutinu, tako da ponekad treba odati partneru svoje skrivene želje i njihovim ostvarivanjem razbiti monotoniju.

(Pre)Uredite spavaću sobu

Malim detaljima pretvorite spavaću sobu u mesto strasti. Soba će postati više seksi dodate li finu posteljinu, postavite ogledalo u jedan ugao sobe, prigušite svetlo i upalite sveće.

Podelite kućne poslove
Pomoć ženi u kućnim poslovima može znatno povećati učestalost seksa. Naime, žene nisu raspoložene za seks ako im se po glavi motaju obveze poput ribanja, pranja prljavog posuđa i čišćenja. Stoga je pomoć u kućnim poslovima uvek dobrodošla, a neretko može završiti i odličnim rezultatom.

Seks bez seksa
Postoje načini da budete intimni a da ne vodite ljubav. Dodirujte se, razmenjujte seksi poruke, legnite u krevet i samo masturbirajte. Tako ćete zajedno ublažiti napetost, provesti vreme zajedno i dobro se zabaviti.

Sekstanje (sexting)

Seksi SMS-ovi nisu samo za ljubavnike i preljubu i nema ničeg lošeg u tome da svom mužu pošaljete vruću poruku preko mobilnog ili e-mailom. To će vas podsetiti da niste samo partneri u poslu podizanja dece, nego i ljubavnici koje dele nešto posebno.

Izvor: tportal

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.