Stefanović: SNS isplatu penzija garantuje jakom ekonomijom

0

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Nebojša Stefanović izjavio je u Pirotu gde je posetio sedište ove stranke i porodilište da je ta stranka garant penzionerima da će im penzije biti isplaćivane.

Foto: Emil Vaš / Beta

„Za nas je posebno bitna sigurnost i stabilnost za socijalno osetljive grupe, pre svega mislim na penzionere“, rekao je Stefanović i poručio penzionerima da se ne sekiraju, jer će penzije biti isplaćivane.

„SNS je garant da će penzije biti isplaćivane i nemojte da se sekiraju da li će poštar 1. ili 5. u mesecu doći na vrata“, istakao je Stefanović i dodao da isplatu penzija ta stranka garantuje jakom ekonomijom, dovođenjem investitora.

On je rekao i da su podigli „Er Srbiju“, koja je bila ruina od firme.

„Poslednji avion u JAT-u kupljen je 1986. godine i niko više nije hteo da se vozi tom kompanijom, naveo je Stefanović. Er Srbija ima 65 posto više putnika nego prethodnih godinu dana i zahvaljujući tome više se ne bacaju pare na subvenciju tog preduzeća, već se te pare upotrebljavaju za druge kompanije, za puteve, za rast ekonomije naše zemlje“, kazao je Stefanović.

Blic

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.