Nene Čeri u maju prvi put u Beogradu!

0

Slavna pevačica Nene Čeri u maju će po prvi put da nastupi u Srbiji, u okviru festivala "Mad in Belgrade".

Pop ikona će nastupiti u pratnji benda „RocketNumberNine“. Na MAD dolaze još i Dixon, Lindstrøm, trojac WhoMadeWho, legendarni Toni Alen, jedan od najcenenijih afričkih bubnjara, harizmatična Kelela, pripadnica nove L.A. scene, Omar S, zvezda detroitske scene..i mnogi drugi!

Muzički spektakl najavljen je za 24. i 25. maj u parku ispred Muzeja savremene umetnosti u Beogradu, a „reklamira“ ga 14 metara visoka skluptura belog zeca, delo poznatog holandskog umetnika Florentijna Hofmana postavljena na trgu Nikole Pašića.

„MAD in Belgrade“ će pretposlednji vikend maja pretvoriti u najluđu i najdužu žurku u Beogradu! MAD će biti mesto susreta najzanimljivijeg iz noćnog života Beograda i sveta u 48 sati neprekidnog ludila u najboljem smislu te reči! Na više lokacija nastupiće preko 100 izvođača elektronskog i dance žanra, uz posebne live nastupe – a ono što „MAD in Belgrade“ nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava, učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana!

Nene Čeri je upravo objavila svoj četvrti album „Blank projekt“, u produkciji „Four tet“, na kojem gostuje i njena mlađa koleginica Robin. U karijeri objavila je tri albuma, sa kojih su se izdvojile pesme „Buffalo stance“, „7 Seconds“ i druge.

Novi album je objavljen 25. februara, a na njemu se nalazi deset novih pesama. Podsetite se hita „7 seconds“ – Čerijeva i Jusu N'Dur.

Ulaznice za dvodnevni „MAD in Belgrade“ festival od 7. marta se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu.

Izvor: TV Best

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.