Goblini spremaju iznenađenja za sutra

0

Frontmen šabačkog pank benda Branko Golubović Golub najavio je, pred sutrašnji (20.30) veliki koncert u novobeogradskoj Hali sportova, "odličnu svirku i par istinskih iznenađenja".

„Ispred nas svira odlični novosadski bend Grate, a tokom našeg nastupa biće gostiju, smatramo izuzetno zanimljivih, ali ne bi da ih otkrivam i sve pokvarim. U svakom slučaju, sviraćemo oko dva sata. Pored toga što je ovo promocija novog albuma, navršavaju se 22 godine postojanja benda i 20 godina od prvog izdanja tako da ćemo ljudima ponuditi presek naše karijere„, najavljuje Golubović.

Za bend koji je krenuo u nevreme, smutnih devedesetih, potom prekinuo rad u naponu snage 2001. usled Golubovog odlaska u inostranstvo, i konačno nenadano se vratio koncertno 2010, a jesenas i diskografski albumom „Roba s greškom“, koncert u Hali sportova biće najveći samostalni u karijeri i, kao takav, kako kažu članovi grupe, „preloman trenutak u radu benda“.

Cilj nam je da dokažemo da možemo u Halu sportova. Da nam je ovo neko predložio pre četiri godine ne bih mu verovao, a pre 20 godina samo bih se nasmejao. Očekujemo sjajnu atmosferu i potrudićemo se da do nje i dođe, naravno uz žestoku svirku„, poentirao je Golubović.

Ulaznice za koncert koštaju 1000 dinara, fan pit je već rasprodat. Prodaja ide preko Eventima, Ticketlinea, Gigstixa, kao i u Jugotonu (Nušićeva 27) i na blagajni Hale sportova.

Foto: Marko Ristić

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.