Kako da iznenadite svoju voljenu za 8. mart

0

8. mart je poseban dan za svaku ženu, i one tada potajno očekuju neko romantično iznenedjenje od svojih partnera. Budite originalni, osećajni, duhoviti, i uz pomoć naših saveta učinite da se vaša draga oseća voljenom, i posebnom.

1. Pažljivost je ono na šta većina žena stavlja akcenat. Potrudite se da joj ulepšate dan jutarnjom čestitkom, pošaljite neku ljubavnu poruku, ili joj jednostavno čestitajte praznik i potsetite je na to koliko vam je važna i koliko vam je stalo do nje.

2. Izmamite joj osmeh prelepim buketom crvenih ruža, karanfila … jer cveće nekako i ide uz taj dan, a u isto vreme ćete biti i originalni. Uz to poklonite joj neku bombonjeru u obliku srca, ili ako ste od onih koji radije poklanjaju nešto što ostaje za uspomenu, poklonite joj ram sa vašom najdražom slikom, ili napravite album sa vasim slikama.

Ukoliko vaša partnerka voli da čita, dobar ljubavni roman bi bio savršen poklon za nju. Elegantni novčanik, mindjuše, lančić, ili neki slatki plišani meda mogu biti takodje odličan izbor.

3. Romantična atmosfera, sa upaljenim svećama po sobi bilo bi čisto oduševljenje za vašu dragu. Spremite joj večeru, ali ako vam kuvanje nije jača strana, naručite picu. Neka atmosferu dopune najlepše balade i to bi bilo ujedno sve ono o čemu mnoge žene sanjaju.

Ukoliko nemate priliku da ovako iznenadite voljenu osobu, ne očajavajte, možete je izvesti u restoran, kafić, takodje možete prošetati do vašeg najdražeg mesta i izjaviti joj ljubav, to bi svakako bio najbolji poklon za 8. Mart za nju, ne zaboravite da male stvari čoveka čine srećnim.

Izvor: kakopedija

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.