Kćerka u svađi prebila majku vibratorom

Kara Klefi iz Nju Meksika, uhapšena je nakon što je fizički napala svoju majku Šeril (60), udarivši je električnim vibratorom u glavu.

Gospođa Šeril je pozvala policiju, prijavivši da je njena kćerka, stara 40-ak godina, pokušala da pobegne nakon što je napala seksi igračkom, kako piše u policijskom izveštaju.

Kada su stigli na uviđaj, zatekli su stariju gospođu sa obilnim krvarenjem iz glave, dok je njena kćerka u tom trenutku sedela u plavom kamionu, u blizini kuće. Optužena je objasnila policiji da jeste imala svađu sa majkom, ali da joj nije ona nanela povrede.

Navodno se majka pojavila krvave glave iz svoje sobe, a kada je Kara pitala šta se desilo, rekla joj je da se sama udarala vibratorom u glavu.

Majka je, međutim, imala sasvim drugačiji opis čitavog incidenta. Prema njenim rečima one su gledale TV zajedno kada su započele raspravu. Kćerka je tada zgrabila vibrator i udarila majku u glavu, koja je pozvala pomoć čim je primetila na sebi veću količinu krvi.

Kara se nalazi u pritvoru, optužena za porodično nasilje i nanošenje teških fizičkih povreda, a kaucija za eventualnu odbranu sa slobode iznosi 2.500 eura.

Izvor: 24sata

Pogledajte još