NATAŠA IZNERVIRANA: Ne može da veruje koliko je mrze!

Nije joj nimalo svejedno.
Nataša Bekvalac šokirana je reakcijom javnosti na premijeru njenog novog singla „Najgora“ u regionalnom muzičkom takmičenju „X faktor“. Njeni prijatelji za Kurir tvrde da su joj negativni komentari na društvenim mrežama teško pali.

Ne propustite: NAJGORA: Pogledajte artwork Nataše Bekvalac za novu pesmu

- Za nastup, koji je trajao nešto više od tri minuta, Nataša je uložila više od 10.000 evra! U realizaciji projekta učestvovalo je dvadesetak ljudi, sedam dana bez prestanka radili su na pripremama nastupa, kojim može da parira svetskim zvezdama. Od Natašinog izgleda, preko stajlinga, do materijala za video-zid, preko čelistkinja i pijanistkinje - ništa nije bilo prepušteno slučaju! - naglašava naš sagovornik blizak pevačici.

On dodaje da ju je to što su se društvene mreže usijale od komentara na konto njenog stajlinga veoma iznerviralo:

- Neverovatno je koliko su pojedinci puni mržnje. Nataša i svi ljudi uključeni u realizaciju nastupa u „X faktoru“ ostali su u šoku nakon komentara koji su se mogli pročitati na internetu. Toliko izliva mržnje i opšta kolektivna histerija svakako nisu nešto što su očekivali.

Međutim, bez obzira na negativne rečenice nakon premijere novog singla, novosadska barbika, čini se, nema razloga da bude neraspoložena - snimak njenog nastupa na Jutjubu je za 24 sata odgledalo više od 100.000 ljudi, a radio-stanice širom Srbije od juče po nekoliko puta dnevno emituju njen novi singl „Najgora“.

Izvor: Kurir

Pogledajte još