Ljubavni horoskop za 8. mart

Ovan
Ako želite da se dopadnete nekome, vi morate da imate više mašte i entuzijazma. Sve dok sedite u prikrajku i čekate, nemojte da se nadate da će vaš predmet interesovanja da vas pogleda. Obucite se lepo, nabacite osmeh na lice, smislite nekoliko zanimljivih rečenica i slobodno mu priđite. Ne zaboravite da je samopouzdanje najvažnije od svega.

Bik
Danas vam zvezde pružaju predivnu priliku da nekoga upoznate bolje. Ako volite da šetate, pozovite osobu za koju ste zainteresovani da ide sa vama, i razgovarajte. Pričajte o sebi, svojim interesovanjima, željama i snovima. To je idealan način da odlučite da li želite da se upuštate u nešto više ili ne.

Blizanci
Ako je strast između vas i vašeg partnera pomalo opala u poslednje vreme, danas je povoljan dan da oživite vašu vezu. Otkrićete da se toplota i emocije kriju u tome da provedete neko vreme radeći zajedno ono što volite. Nemojte biti tvrdoglavi. Opustite se, budite otvoreni i spontani. Očekuje vas divan dan.

Rak
Danas ćete blistati na društvenim okupljanjima i zabavama. Ako tražite nekog specijalnog, svojim magnetizmom ćete ga sigurno privući. Upoznaćete nekog interesantnog i otkriti da imate gomilu zajedničkih interesovanja. Danas je vaš srećan dan. Uživajte u njemu.

Lav
Umesto da danas sedite i razmišljate o tome kako bi bilo divno da imate toplog, pažljivog i romantičnog partnera, izađite napolje. Idite u noćni klub ili se priključite nekim grupnim aktivnostima. Svojom aktivnošću i entuzijazmom ćete privući nekog interesantnog. Ako ostanete sami i zatvoreni, nećete ništa promeniti.

Devica
Zvezde vas danas savetuju da slušate svoje srce umesto što se ustežete, razmišljate o posledicama i brinete o tome šta će drugi ljudi misliti o vama. Ako vam se na poslu neko dopada, nađite suptilan način da mu to stavite do znanja. Na taj način nećete nikoga uvrediti, a postoji mogućnost da shvatite da su emocije obostrane.

vaga
Nemojte sedeti skrštenih ruku i čekati da vam partner dođe na vrata. To se sigurno neće dogoditi. Kontaktirajte prijatelje i izađite među ljude. Planete vam danas donose mogućnost da upoznate nekoga ko će vam uneti radost i sreću u ljubavni život. Uživajte!

Škorpija
Danas će zvezde učiniti da se osećate kao da ste centar sveta. To bi moglo negativno da se odrazi na vaš ljubavni život. Ako ste u vezi, obratite pažnju i na potrebe partnera, a ne samo na svoje lične želje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da nekoga značajnog upoznate u teretani ili na nekim drugim slobodnim aktivnostima.

Strelac
Da li ste već duže vreme nezadovoljni? Ako ste pokušavali da svoju trenutnu situaciju u ljubavi i vezi dovedete u red, ili ako ste želeli da napravite neke promene, danas je pravi dan za to. Ljubav je nešto što treba da vam ispunjava život, a ne da vam uzima pozitivnu energiju i da vas lomi emotivno i psihički.

Jarac
Trenutni položaj planeta vas postavlja danas u prilično vedro i romantično raspoloženje. Ako ste se pitali da li je osoba koja vam je interesantna vredna truda, danas poslušajte svoje srce. Vi ste po prirodi intuitivni. Ako osetite duboko u sebi da je sve u redu, slobodno se opustite. Budite prirodni i šarmantni.

Vodolija
Ovo nije dan stvoren za maštanje o toplom porodičnom domu i za žaljenje što ga nemate. Dosta ste očajavali i čekali da se vaš partner smiluje da nešto uradi po pitanju vaše veze. Zvezde vas pozivaju u akciju. Okrenite se ka sebi. Ljubav je kao senka. Ako se okrenete od nje, ona počne da ide za vama.

Ribe
Zvezde vas ohrabruju da stupite u akciju sa nekom kome ste već duže vreme privlačni. Nema potrebe da budete stidljivi. Ta osoba vam je već mnogo puta rekla koliko joj se dopadate. Ako budete previše povučeni, izgubićete priliku da se zabavite i mogućnost da doživite nezaboravno ljubavno iskustvo.

Izvor: Horoskopius.com

Pogledajte još