Političari danas nisu zaboravili na dame

Pripadnice lepšeg pola u Srpskoj naprednoj stranci kažu da im kolege svakog dana priređuju prijatnja iznenađenja i da se Osmi mart po tome ne razlikuje mnogo. Ipak, poklona je bilo i danas.

- Simbolično smo proslavili Osmi mart. Dobile smo puno slatkiša, i jednu veliku tortu koju smo podelile, a kolege su nas obradovale i cvećem. Ako gledamo na to koliku nam pažnju posvećuju, kod nas je svakog dana Osmi mart jer muškarci u našoj stranci stalno brinu o nama, pitaju da li nam nešto treba - kažu dame u gradskom odboru Srpske napredne stranke.

U Demokratskoj stranci Srbije nije bilo organizovanog darivanja jer kako kažu oni se prema ženama svakog dana ponašaju sa poštovanjem i kako dolikuje, pa Osmi mart po tom pitanju ništa ne menja.

- Svakog dana se trudimo da im učinimo sitne pažnje, zašto bi to bio samo jedan dan u godini - pitaju se u DSS.

Socijalisti su darivali cveće i bombonjere, a njihov kandidat za gradonačelnika Aleksandar Antić danas je posetio Sigurnu kuću u Rakovici i ružama čestitao praznik.

U Demokratskoj stranci nisu pripremili posebne poklone za žene iz stranke, ali su zato na Cvetnom trgu darivali prolaznice.

Danas je u Železničkoj stanici Beograd počelo izmeštanje koloseka da bi mogli da počnu radovi na izgradnji "Beograda na vodi", a predsednik Privremenog veća Siniša Mali i generalni direktor Železnica Srbije Dragoljub Simonović poklonili su ruže novinarkama i železničarkama.

Izvor: Blic

Pogledajte još