Ako laže DNK, slika ne laže: Pogađate čiji je ovo sin?

Hauard, muzičar koji je sarađivao sa Kristom Braunom, Vajklefom Žanom i Misi Eliot, navodno je plod ljubavi Majkla Džeksona i pevačice i igračice Miki Hauard. Majklov otac Džo Džekson bio je njen menadžer početkom osamdesetih i čak je bila u par spotova Dženet Džekson, i tada se navodno smuvala sa Majklom.

Nije, međutim, baš najjasnije ko je plasirao priču o navodnom sinu pokojnog kralja popa, pošto se Brendon oglasio na društvenim mrežama i rekao da on to nikada nije lično tvrdio, mada jeste išao na DNK analizu.

"TMZ" piše da su rezultati sumnjivi, jer ne može da se utvrdi da li zaista postoji laboratorija u Irskoj u kojoj je navodno analiza urađena, a DNK Majkla Džeksona uzet je iz "sumnjivog izvora".

Navodno su upoređeni DNK mladog Hauarda, i DNK iz mikroskopskih tragova pljuvačke na otisku zuba Džeksona, uzetom prilikom zubarskog pregleda osamdesetih. Taj otisak kasnije je prodat na aukciji.

Šta god da DNK pokaže, mora se priznati da Brendon neverovatno liči na Džeksona. Usuđujemo se da kažemo – i više od Majklove "zvanične" dece.

Mondo

Pogledajte još