Misterija: Mumificirano telo žene pet godina stajalo u garaži

0

U garaži kuće u predgrađu američkog grada Pontijaka pronađeno je telo vlasnice, žene stare oko 40 godina, koje je tamo stajalo najmanje 5 godina, a da niko nije primetio da je nema niti se zabrinuo zbog njenog nestanka.

Telo je bilo u mumificiranom stanju, istrunulih unutrašnjih organa ali sa očuvanom sasušenom kožom, odeveno u farmerke i zimsku jaknu, i nalazilo se na zadnjem sedištu džipa parkiranog u garaži. Ključ za pokretanje vozila je bio u bravi.

Na telu pokojnice nema nikakvih povreda, a tačan uzrok smrti tek treba da bude utvrđen, i tek tada će biti saopšten i identitiet preminule.

Komšije zgranute otkrićem kažu da nikad nisu posumnjale da nešto nije u redu, mada je kuća godinama bila zatvorena, jer je travnjak bio uredno pokošen, a pošta se nije gomilala.

Računi pokojnice su atomatski plaćani sa njenog računa u banci, na kom je imala 53.000 dolara, i tek kada se ovaj novac potrošio izdat je nalog da joj se kuća zapleni i proda.

Majstor koji je u okviru te procedure došao da pregleda kuću i da popravi rupu na krovu otkrio je telo u garaži i obavestio policiju. Komšije sada, između ostalog, tvrde i da su pomišljale da se žena iz susedstva, kao i mnogi drugi u kraju, nekuda odselila nakon što je 2008. počela finansijska kriza.

Kažu, međutim, i da ih je ovaj slučaj naveo na rezmišljanje o tome kako žive i koliko su se međusobno otuđili.

Ljudi bi trebalo da budu međusobno bliži, i da obilaze svoje susede – kaže tim povodom Rene Garet (46) prvi komšija preminule.

Izvor: Blic
Foto: Printskrin sa YouTube

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.