Koliko je novca Nemanja Stevanović tražio da novinarima otkrije pol bebe?

Nemanja Stevanović trguje svojim nerođenim detetom! On je nedavno novinarima jednog nedeljnika rekao da će im za 1.000 evra i naslovnu stranu otkriti pol bebe! Zaista jadno i bedno!

- Stevanovićeva supruga Jelena Filipović je u četvrtom mesecu trudnoće i pre nekoliko dana saznala je pol deteta. Nemanja to hoće da zloupotrebi na najgori mogući način i da novinarima proda priču.

Umesto da se raduje bebi i na sva zvona razglasi najlepši događaj u svom životu, u njegovoj glavi se motaju prljave i pokvarene misli. Nijedan pevač i daleko poznatiji od njega nije se tako ponašao. Setite se samo kako se ponašao dok se takmičio u „Zvezdama Granda“! Tada ga je bilo sramota da prizna da je iz Velike Moštanice, a njegove komšije su izjavljivale kako je nadmen i uobražen - naglašava naš izvor.

Hoće da povrati pare

Iako se prošle nedelje oženio i napravio svadbu u jednom luksuznom beogradskom restoranu, verovatno se dosta istrošio, pa sad po svaku cenu hoće da povrati pare. U estradnim krugovima se priča da je velika škrtica.

- Svi su bili u čudu kad su čuli da će napraviti veliku svadbu jer se zna da on strogo vodi računa o svakom dinaru - nastavlja naš izvor i dodaje da je pevač takođe tada pokušao novinarima da proda slike iz restorana, ali mu se ta ideja izjalovila:

Bahat prema muzici

- Mediji su prisustvovali venčanju u Crkvi Svetog arhanđela Gavrila. On se tada veoma bahato poneo prema muzičarima koji su bili u porti. Stevanović je i tada tražio novac od nedeljnika da im dozvoli da slikaju veselje u restoranu, ali niko nije hteo da mu plati.
Pokušali smo da se čujemo sa Stevanovićem, ali je on ostao nedostupan.

Pogledajte još