Ljubavni horoskop za 10.mart

OVAN
Trebalo bi da pokažete više razumevanja za potrebu partnera za više zajedničkih momenata, ma o čemu da se radi, naročito ako je u poslednje vreme nervozan ili zbog nečeg zabrinut. Trebalo bi da imate više samopouzdanaja, naročito ako ste mladi a imate osećanje da vas neko sputava u onome što želite. Moguće poznanstvo na radnom mestu, naročito ako radite u privatnoj firmi. Veza sa umetnikom može biti dobro rešenje za vas.

BIK
Očekujete nestrpljivo poziv nekog ko je već trebalo da vam se javi. Ne bi bilo dobro da preterano polažete nade u vezi sa nekim ko je poznat po flertu ili vas je već više puta izneverio. Jarac, Ribe i Rak predstavljaju za vas najbolji izbor, posebno ako ste u zrelim godinama.Tranzit Meseca preko Raka donosi nove mogućnosti na emotivnom planu. Trudite se da dobijete u vremenu kada je u pitanju veza sa nekim ko vas veoma privlači i sa kim uvek imate o čemu da pričate.

BLIZANCI
Povoljan dan za susrete sa onima koji se poznaju preko zajedničkog društva, simpatišu i gaje nadu da će od toga nešto biti. Idite što ćešće na mesta gde izlazi i vaša simpatija, nećete mu dosaditi ako se radi o Biku ili Vagi. Neki Lav pravi planove sa vama. Želite da dobijete poziv od osobe koja vam je obećala zajednički izlazak ili zajednički odlazak na put. Nemojte biti previše sentimentalni kada je u pitanju jedna Devica.

RAK
Mnogobrojni susreti mogu doneti i neku vrstu udvaranja naročito od strane nekog koga izuzetno cenite i ko prema vama pokazuje veliko poštovanje. Dobro ćete se osećati u društvu nekog Jarca ili Škorpije sa kojima ćete naći mnogo dodirnih tačaka.Želite da se dogovoirte sa Škorpijom oko bitnih pitanja. Niste sigurni u sebe iako ostavljate suprotan utisak. Moći ćete da se dogovorite sa Vodolijom oko nečega bitnog samo ako budete spremni da mu učinite neku vrstu usluge.

LAV
Potreban vam je uverenje od strane jedne Vage da je iskrena prema vama. Iako ste uvereni u njenu lojalnost, ipak vam prija svaka vrsta pažnje. Ako ste u stalnoj vezi očekujete prijatno iznenađenje a ako ste slobodni, verovatno ćete se sresti sa nekim ko vam je drag na javnom mestu. Prilično ste sumornog raspoloženja i želite da vas svi ostave na miru. Nekome je stalo da se sretne sa vama i da vam predloži da češće izlaziate zajedno.

DEVICA
Intrigira vas jedan vodeni znak sa kojim nemate mnogo dodirnih tačaka ali ipak ne možete da mu odolite. Ako se radi o nekom ko često putuje ili radi u medijima, moguće da će insitirati da se vidi sa vama čak i ako date na znanje da danas nemate mnogo vremena za izlaske.Želite da dobijete poziv od osobe koja vas u poslednje vreme intrigira. Želite da nađete način kako da se zbližite sa jednom Škorpijom ili jednim Rakom.

VAGA
U ljubavnom životu i ne uspevate da se postavite kako treba jer ste previše autoritativni iako šarmantni. S druge strane, malo ko je svestan da ste neraspoloženi jer imate utisak da vas parter ne razume, ne podržava i da možda nije iskren po mnogim pitanjima. Slobodni predstavnici vašeg znaka su prilično opterećeni željom da budu u vezi sa nekim čak i ako se radi o osobi sa kojom nisu mogli uvek da se dogovore oko mnogo čega.

ŠKORPIJA
Spremni ste da napravite ustupke i da pređete preko nečega što je vama inače veoma bitno. Uvereni ste da u stvari razvoj događaja u vašoj porodici zavisi od partnera i da se vi za mnogo toga ne pitate. Dobićete mogućnost da nekome iskažete osećanja na romantičan način.Rođeni krajem znaka očekuju poziv od Bika.Intimmno se nadate da možete da uđete u vezu sa nekim koga viđate na poslu. Ostajete pri svom stavu i pored toga što vam partner iznosi činjenice koje vam ne idu u prilog.

STRELAC
Očekujete poziv od Vodolije ili Ovna, moguće od Lava ili Vage. Trudite se da svoj život maksimalno učinite sadržajnim tako da vam ostane dovoljno vremena za prijatelje i društveni život. Svoje planove pravite ne misleći mnogo na partnera kao da želite da mu time nešto posebno date na znanje. Ne bi trebalo da dopustite sebi da vas demorališe jedan Rak ili neki Lav. Ako ste skloni tajnim vezama, možete doći u iskušenje da uđete u vezu sa jednim Ovnom.

JARAC
Pruža vam se prilika da se maksimalno dobro pokažete u društvu nekog Raka ili Škorpije ili Riba koje želite da osvojite. Trvd orah i dalje su vam Ovan ili Blizanci, posebno ako se radi o partneru koji je ambiciozniji od vas u svakom pogledu. Ne bi trebalo da se previše nadate pažnji od nekog ko vas u poslednje vreme prilično ignoriše. Dobijate poziv od Riba.

VODOLIJA
Nepovoljan dan za one koji žele da impresiniraju jednog Raka, Devicu ili Škorpiju. Dame Vodolije su veoma šarmantne i kada se udvaraju i kada nekog odbijaju. Malo blaži stav prema onima kojima ste dragi doneće vam mogućnost ostvarenja novih prijateljstava, naročito ako vam se udvara jedan Strelac. Ipak tranzit Meseca i konjukcija sa Jupiterom ne odgovara vam za porodične odnose ako često boravite u inostranstvu. Verujete da možete da zavedete jednog Ovna.

RIBE
Ne očekujete da ćete dobiti izvinjenje od Ovna ili Vodolije ali se to najverovatnije neće dogoditi. Želite da nađete način kako da uspostavite dobru komunikaciju sa Vagom koja vam je naklonjena iako je možda pomalo uzdržana. Neko će vas pozvati da izađete, moguće da se radi o dugogodišnjem partneru koji vas u poslednje vreme zanemaruje.. Uvereni ste da možete svakog da osvojite ali u stvari takvim stavom možete udaljiti i one koji su poverovali da ste tolerantni i prilagodljivi.

Izvor: Astrozenit

Pogledajte još