Marina Perazić: Muškarci su me oduvek sputavali

Foto: Screenshot/Youtube

Nekada seks-simbol Marina Perazić je danas daleko od muzike i imidža vamp zavodnice. Ona kaže da je sama, bez muškarca u svom životu.

- Muškarci su me oduvek sputavali jer sam, u želji da sačuvam ono za šta sam verovala da je „ljubav“, zanemarivala sebe, pretvarala se u ženu koja će, bar u javnosti, zadržati svoje mišljenje, ukoliko se ono ne slaže s partnerovim. Od prevelike želje da budem voljena, zarad ljubavi, odustajala sam od sebe. To ustezanje od izažavanja stavova mi je najteže padalo - kaže Marina.

Međutim, pevačica od prave ljubavi još ne odustaje. Kaže, nada se da će pronaći muškarca koji će ispuniti njena očekivanja.

Pesma

U neka sretnija vremena mnogo sam više pevala, ali sada se manje radi, muzika koju pevam odavno više nije toliko popularna

Na pitanje da li u njenom slučaju važi izreka „muškarci se plaše uspešnih žena“, pevačica priča kako se potpuno slože sa tim jer je i sama, na svojoj koži osetila posledice kako je kada žena ima društveno priznatiji položaj ili pak bolje zarađuje od svog partnera.

- Najčešća posledica takvog odnosa je da se muškarac prema ženi ponaša s nepoštovanjem, ponižava je i vređa, kako kod kuće, tako i u društvu, kako bi se ona osećala manje vrednom - kaže Marina, koja sada vodi svoju školu zumbe.

Blic

Pogledajte još