Karta za Mejdene - popust za Bilija

Karte za parter koštaće 2500 dinara, za fan pit čiji je kapacitet ograničen na 1000 mesta, koštaće 3300 dinara, a stajanje na VIP platformi od 500 mesta košta 3500 dinara.

Budući da tim Callinga organizuje i veliki koncert grupe Iron Maiden 17. juna na istom mestu, svim fanovima koji imaju ulaznice za taj koncert obezbeđen je popust od 500 dinara za kupovinu ulaznica za Bilija Idola i to u svim kategorijama (Parter 2000, Fan pit 2800 i VIP 3000 dinara). Da bi popust ostvarili, fanovi bi trebalo da na prodajnim mestima Eventima prikažu kupljenu ulaznicu za Iron Maiden, uz pravilo da jedna prikazana ulaznica za Mejdene iz bilo koje kategorije vredi za popust na kupovinu takođe jedne ulaznice za Bilija Ajdola.

Uvertiru Biliju za koncert pod otvorenim nebom pružiće, podsetimo, specijalni gosti ovogodišnjeg Callinga, zagrebačke rokenrol legende Psihomodo pop. Frontmen Davor Gobac potvrđuje da će, pored dobro poznatih stvari iz karijere čije tri decenije ove godine obeležavaju turnejom pod nazivom „Neograničen rok trajanja!“, popularni „Psihići“ na Kališu svirati i neke nove pesme sa upravo objavljenog albuma „Ćiribu, Ćiriba“.

Pogledajte još