Šta mesec rođenja govori o vama? Rođeni u februaru su inteligentni, u martu odani, a u avgustu atraktivni!

Januar - osobe rođene u ovom mesecu su ozbiljne i ambiciozne, vole da uče i da budu podučene. Pomno paze na mane i slabosti drugih ljudi, pa vole i da kritikuju. Vole da rade i veoma su produktivni, pametni, uredni i organizirani. Osetljivi su i dubokoumni, pa vole da usreće ljude oko sebe. Većinom su mirni i suzdržani, ali na njih loše utiče uzbuđenje i napetost jer ne vole iščekivanje. Veoma su pažljivi i romantični, ali teško izražavaju osećanja. Vole decu, lojalne su osobe pa imaju stalnu potrebu za poboljšavanjem društvenih sposobnosti. Takođe, umereno su ljubomorni.

Februar - osobe rođene u ovom mesecu su pravi realisti. Inteligentni su i pametni. Mirni, stidljivi i skromni, iskreni i odani, ali su i veoma temperamentni. Odlučni su u ostvarenju svojih ciljeva. Skloni su buntovnom ponašanju kada osete da ih neko ograničava i vole slobodu. Veoma su osetljivi i lako ih je povrediti, a svoju ljutnju i bes ne vole da sakrivaju. Romantični su, ali ne vole to da pokazuju. Vole da upoznavaju nove ljude, hrabri su i tvrdoglavi. Vole slobodno vreme i zabavu. Takođe, skloni su rasipništvu.

Mart - osobe rođene u martu su odane, sramežljive, rezervisane i tajanstvene. Iskreni su i velikodušni. Vole mir i spokoj. Vole da ugađaju drugima i paze na njihove želje i potrebe. Neće se lako naljutiti, pouzdani su i zahvalni, pa vole da uzvraćaju usluge. Takođe, veoma su osvetoljubljivi. Vole da sanjaju i maštaju, pa vole putovanja. Brzopleti su pri odabiru partnera.

April - osobe rođene u ovom mesecu su aktivne i dinamične. Odlučni su, ali i skloni kajanju kada donesu odluku koja se ispostavi neispravnom. Vole da ugađaja sebi, ali su i oprezni. Prijatelji su im jako bitni i vole da im pomažu, posebno u rešavanju problema i tešenju. Hrabre su i neustrašive osobe. Veoma su emotivni, ali takođe mogu biti agresivni, nagli i osvetoljubljivi. Vole biti u pokretu i motivisati sebe i druge. Veoma lako postanu i previše ljubomorni.

Maj - osobe rođene u ovom mesecu su tvrdoglave i "tvrda" srca. Imaju jaku volju i veoma su motivisani u ostvarivanju svojih želja i potreba. Oštroumni su i lako se naljute. Veoma su emotivni, ali i povodljivi, pa je na njih lako uticati. Vole sanjati i veoma su maštoviti. Puni su razumevanja, vole književnost i umetnost, kao i putovanja, pa ne vole da provode vreme kući. Vredni su, hrabri, ali i nemirnog duha.

Jun - osobe rođene u junu su pristojne, osetljive i osetljive na ljubaznost kojom ih vrlo lako možete navesti da promene svoje mišljenje i stavove. Osetljivi su i oprezni i skloni odugovlačenju i oklevanju. Izbirljivi su i uvek žele najbolje. Takođe su temperamentni, duhoviti i vole da se šale, vole da govore i dobri su govornici. Veoma su društveni i lako ostvaruju prijateljstva. Sitničavi su, vole da se doteruju i i bez problema "pokažu zube". Retko pokazuju svoje najdublje emocije i treba im vremena da se oporave kad su povređeni. Takođe, skloni su da se vode filozofijom da su im oni koji ih vole neprijatelji, a oni koji ih ne vole prijatelji - iz opreznosti.

Jul - osobe rođene u julu su zabavne, tajanstvene i teško ih je razumeti u potpunosti. Većinom su mirni, osim kada su uzbuđeni ili napeti. Ponosni su, pošteni i pristupačni. Veoma su emotivni, ali i temperamentni i nepredvidivi. Brinu o tuđim osećanjima i prijateljski su raspoloženi, brižljivi i puni ljubavi. Nisu osvetoljubljivi, opraštaju ali ne zaboravljaju. Oprezni su i oštroumni, a o ljudima sude na osnovu dužeg posmatranja. Vredni su i trude se da ostvare ciljeve. Lako ih je povrediti i treba im duže vremena da se oporave. Nisu agresivni ukoliko nisu isprovocirani. Takođe, skloni su preteranoj zabrinutosti.

Avgust - osobe rođene u ovom mesecu vole da se šale, atraktivni su, hrabri i neustrašivi. Imaju odlike dobrog vođe jer znaju kako da upravljaju drugima. Velikodušni su i egoistični. Ponosni su i vole pohvale. Takođe, poseduju izvanredan duh. Lako ih je naljutiti i nije im problem da iskažu ljutnju kada su izazvani. Pažljivi su i oprezni. Poprilično su ljubomorni. Društveni su i lako sklapaju prijateljstva. Nezavisni su, misle brzo i lako se snalaze. Romantični su, puni ljubavi i pažljivi. Takođe, umeju naglo da odreaguju, pa traže načine kako da budu opušteniji.

Septembar - osobe rođene u ovom mesecu su oprezne i organizovane. Skloni su isticanju tuđih grešaka, pa vole da kritikuju. Tihi su, ali znaju biti veoma glasni kada je to potrebno. Saosećajni su, zabrinuti i detaljni. Pouzdani su, verni i iskreni. Pouzdano obavljaju sve poverene zadatke. Pametni su, teže što boljem obrazovanju i uvek tragaju za novim informacijama. Vole sport, odmor i putovanja. Tajanstveni su, ali i puni razumevanja i lako se motivišu. Teško pokazuju osećanja, više vole da ih zadrže za sebe. Probrirljivi su kada su u pitanju veze.

Oktobar - osobe rođene u oktobru su atraktivne i uglađene. Lepi su fizički i psihički. Vole da pričaju i vole one koji vole njih. Svemu pristupaju odgovorno i probleme rešavaju iz korena. Ne vole da lažu niti da se pretvaraju. Saosećajni su i veoma pažljivi prema prijateljima. Lako ih je povrediti, ali se poprilično lako oporave. Naprasiti su i ponekad veoma sebični. Samouvereni su i ne zabrinjava ih previše tuđe mišljenje. Pronicljivi su, odlučni, puni ljubavi i brige i veoma emotivni. Vole putovanja, umetnost i književnost. Romantični su i skloni sanjarenju. Preterano brinu, osetljivi i skloni ljubomori. Takođe, veoma lako gube poverenje.

Novembar - osobe rođene u ovom mesecu su pune ideja, uvek misle unapred, jedinstveni su i brilijantni. Oštroumni su i pronicljivi, dinamični i radoznali. Hrabri su, odlučni, velikodušni i strpljivi. Nisu skloni odustajanju, jer ako postoji volja, onda postoji i način. Ne naljute se lako, osim kad su isprovocirani. Smeli su i lako se motivišu. Kada se zaljube vole snažno, veoma su emotivni i romantični, ali mogu biti i nepredvidljivi u vezama. Vredni su poverenja, jer su iskreni i dobro čuvaju tajne. Takođe, teško kontrolišu emocije.

Decembar - osobe rođene u decembru su lojalne i darežljive. Nestrpljivi su i brzopleti. Aktivni su u igrama, zabavni i vole druženje. Ambiciozni su i lako se dokažu na poslovnom planu. Vole pozornost i pohvale. Iskreni su i pouzdani, ne pretvaraju se. Nisu egoistični. Ponosni su i skloni promenama raspooženja. Ponosni su i mrze ograničenja. Vole da se šale i imaju dobar smisao za humor. Takođe, vole biti voljeni.

Izvor: TvBest

Pogledajte još