Deset načina kako da iskoristite noge za bolji seks

Dakle, sledeći put u krevetu – koristite ove naše savete i iskoristite noge kao super seksi oružje tokom seksa. Verujte da nećete zažaliti, a užitak će biti maksimalan - i za njega, a i za vas!

Tokom seksa, kada je vaš partner na vama, stisnite noge zajedno. To će utegnuti vaše telo, povećati zadovoljstvo i pružiti savršen užitak. Pokušajte da vam prsa i prsni koš budu potpuno opušteni.

2. Jedna noga gore

Tokom misionarske poze budite kreativni i jedno svoje koleno približite prsima. Tako, on ima više šanse da pronađe vašu G tačku. Počnite s jednom nogom, a kasnije možete eksperimentisati s obe i videćete kako vam paše.

3. Stojeći seks

Seks stojeći može biti jako zabavan s vremena na vreme. Ali, naravno, i neudoban. Posložite sve tako da vam bude udobno i obavijte noge oko njegovih bedra. Orgazam je zagarantovan!

4. Ležeći kukovi

Ovaj položaj je vrlo jednostavan i ugodan. Sve što morate napraviti je leći na leđa i držati noge ravno na krevetu. Baš kada se partner sprema da uđe u vas, podignite svoje kukove. Ovaj položaj daće vam šansu da i sami kontrolišete ritam. Jeste li spremni da isprobate večeras?

5. Koristite bedra

Koji muškarac će odbiti ples u krilu? Većinu njih upravo ovo izludi i budite sigurni da će vam biti itekako zahvalni za ovaj potez. Zamolite ga da sedne na stolicu, okrenite se prema njemu i stavite ruke na leđa od stolice.

Tada stavite jednu svoju nogu na njegovu natkolenicu i počnite blagim i nežnim potezima da milujete unutrašnju stranu svojih bedara.

6. Raširite ih skroz

Da, znamo da raširite noge tokom seksa. Ali jeste li pokušali da ih raširite u psećem položaju? Probajte. Ovaj položaj će partneru biti itekako zanimljiv i daće mu dobar pogled. A u skladu s time i povećati užitak.

7. Signal nogu

Jednostavan gest otvaranja vaših nogu mogao bi biti izuzetno snažan. To je suptilan način da ga pozovete k sebi, bilo da ovaj potez učinite s odećom ili bez nje. Dajte mu neki znak da nešto planirate i polako počnite širiti svoje noge kad gleda.

8. Obucite ih

Ima nešto u seksi čarapama, slažete li se? Obucite svoje seksi zavodljive čipkaste najlonke i cipele s visokom potpeticom. Takođe, možete ih iskoristiti i za seksi skidanje – dok vas on gleda.

9. Položaj leptira

Povećajte svoje oralno zadovoljstvo tako da kod tog čina što više raširite svoje noge. To će njemu dati više prostora za rad, ali i povećati užitak za oboje.

10. Dvostruki užitak

Ovaj potez je najlakši, a izuzetno je dobar. Tokom misionarske poze, otvorite širom svoje noge koliko god možete. To će vam dati veliku šansu za orgazam u isto vreme – vaš i njegov. Probajte!

Autor: Žena.hr

Pogledajte još