Ovi glumci "najbolje" umiru

Za ovu listu nije potreban kvantitet umiranja, već kvalitet. Ako vam pokvarimo užitak gledanja nekog od ovih filmova...izvinjavamo se.

10. Brus Vilis

I ako je bio neuništiv u većini njegovih filmova, ipak postaje i oni u kojima je svemoćni Brus umirao. Ubijali su ga iz patriotskih razloga, umirao je zbog ljubavi, čak jednom i od strane bivše žene.

9. Deni Trejho

Kada stalno glumite negativca jednostavno mora da mu se desi nešto poput smrti, bilo da ga izrešetaju milion puta, da mu kornjača nosi glavu ili da ga mahniti Tarantino izbode nožem. Ponekad je umirao i na najgluplje načine: poginuo od creva za gorivo?

8. Leonardo Dikaprio

Uvek kada nađe devojku svoji snova, nešto mu se nađe na putu ka sreći, kao recimo smrt ili ledene sante. On uvek umire u najgorim mukaka, molimo vas rešite ga istih ili mu bar dajte Oskara.

7. Geri Oldman

Fenomenalan glumac i majstor prerušavanja, bilo da glumi u bajkama, rokenrol filmu ili istorijskom, oseća se njegovo ludilo i savršenstvo. Umirao je od droge, oružja, eksplozija, ubodnih rana, svinja, ali i čudnih stvari...

6. Stiv Busemi

Svaki put kad glumi, on nas potpuno izbezumi ulogom, ali je fenomenalan njegov izraz lica kada umire. Bio je izboden nožem, nožem za led, iskasapljen sekirom, i ubijen iz puške...previše puta. Ponekad se pitamo da li je stvarno morao da umre baš toliko puta?

5. Miki Rurk

Pre nego što je nožem "seckao" lice previše puta, Miki je bio negativac u filmovima, a oni moraju da umru. Bilo da su upucani, zadavljeni ili čak i spaljeni na električnoj stolici.

4. Geri Bisi

Neverovatno je to što svi osećamo nekakvo olakšanje kada on umre na platnu, jednostavno on zna da primi metak kao muškarac.

3. Robert De Niro

Ako snimite filmova koliko ih je snimio De Niro, sigurno mora i da se umre dovoljno puta.

2. Džon Hurt

Ime sve kaže, ovaj glumac se žrtvovao mnogo puta zarad sveta šou biznisa. Bio je obešen, upucan, izboden, prebijen itd. i sve to više od jednom.

1. Šon Bin

Verovatno ga znate kao "onoga što stalno umire", a ponekad stvarno to i traži. Činjenica je da uglavnom glumi likove koji su "krvavi heroji". Pored standardnih načina umiranja, on je imao i one nesvakidašnje kao recimo: ubio ga je stampedo krava, razapet vezan za konje i pogibija odsecanjem glave...

Izvor: Blic

Pogledajte još