Večeras na programu specijal epizoda X Faktora: "PET VELIČANSTVENIH"

0

Ljubitelji "X Faktora" večeras će uživati u specijalnoj emisiji pod simboličnim nazivom " PET VELIČANSTVENIH"! Epizoda je posvećena superfinalistima ovog popularnog šoua: Lukijan Ivanović, Maid Hećimović, "Doktori", Daniel Kajmakoski i jedina dama među superfinalistima Tamara Milanović u ekskluzivnim intervjuima otkriće kako se osećaju i šta očekuju od super finala koje je zakazano 23. marta u Kombank Areni.

Takođe, gledaoci će saznati šta je superfinalistima bilo najemotivnije tokom takmičenja i kako ovaj popularni format izgleda iz njihovog ugla i iz ugla njihovih porodica. U poslednjem „X Faktor“ specijalu eksluzivno ćemo čuti i mišljenja sudija ovog gledanog muzičkog takmičenja: Kikija Lesendrića, Emine Jahović, Kristine Kovač i Željka Joksimovića. „Svaki mentor je iskreno i bez dlake na jeziku rekao šta misli o svojim takmičarima!“ – kaže naš izvor.

Kako saznajemo, super finalisti su već zakazali grupno gledanje večerašnje emisije: „Veoma smo uzbuđeni s obzirom da se bliži super finale! Drago nam je što ćemo večeras svi zajedno uživati uz specijal emisiju, obično nije lako da se svi uskladimo i okupimo!“ – kažu super-finalisti, a na pitanje kakav je osećaj kada gledaju sami sebe na tv-u jedina devojka iz ekipe odgovara: „Neobično nam kad vidimo sami sebe na tv-u, ali zabavno je. Uvek neko ima zanimljivu doskočicu! “ – kroz osmeh kaže superfinalistkinja Tamara Milanović.

Da podsetimo, večerašnja specijal emisija „PET VELIČANSTVENIH“ je na programu u 21h na TV Pink.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.