NEVEROVATNO: Lea Kiš napušta Pink?!

0

Lea Kiš navodno će napustiti Pink i njen novi poslodavac biće sada najveći Pinkov suparnik!

Foto: Youtube/Screenshot

Lea Kiš navodno će napustiti Pink i njen novi poslodavac biće Saša Popović, piše „Kurir“ i dodaje da će ovaj transfer dodatno produbiti jaz između Popovića i Željka Mitrovića. Pre dolaska na ružičastu televiziju, Lea je radila na Televiziji Beograd, Trećem kanalu, TV Politici i RTS-u.

Popović je nedavno prodao „Grand“ jednoj američkoj kompaniji, a u emisiji „Narod pita“ samo je kratko rekao da publika ne bi trebalo da brine ni zbog čega, već da „nastavi da uživa u programu“, što je mnoge zbunilo.

Nije najjasnije na kakvom će projektu sarađivati Popović i Lea Kiš, a domaća štampa piše da će još jedna voditeljka napustiti ružičastu televiziju.

Minja Miletić, voditeljka „Pinkovog“ Jutarnjeg programa vikendom, prema pisanju „Kurira“ će preći u informativnu redakciju nove televizije N1. Međutim, „Informer“ prenosi da će Minja zameniti Jovanu Joksimović u „Pinkovom“ Jutarnjem programu kada lepa voditeljka bude otišla na porodiljsko. Jovana i Željko Joksimović u aprilu će dobiti prvo zajedničko dete.

mondo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.