Ana prelomila: Neću da se vratim Adilu!

0

Ana Ramadanovski juče je u Palati pravde izjavila da joj je početkom…

Ana Ramadanovski juče je u Palati pravde izjavila da joj je početkom decembra, tokom žustre rasprave, nevenčani suprug Adil Maksutović udario šamar, ali da ga neće goniti jer je otac njenog deteta, kao i da mu se neće vratiti! Ćerka Džeja Ramadanovskog je u pratnji advokata u Palatu pravde stigla pet minuta pre početka ročišta, a u sudnici se zadržala jedan sat.

Pročitajte i: Džejeva ćerka na sudu potvrdila da ju je Adil tukao, ali neće ga tužiti

– Ana je izjavila da je imala žustru svađu sa Maksutovićem i da joj je on te noći udario šamar, zbog čega ga je i napustila, ali da drugih povreda nije imala. Ona je dodala da ga neće goniti jer je otac njenog deteta, ali da se ipak neće pomiriti s njim – kaže naš izvor.

Pročitajte i: ADILU PREKIPELO: Čekam Džeja u televizijskom duelu da javnost sazna istinu o njegovoj „napaćenoj“ mezimici!

Po izlasku iz sudnice, Ana je odbijala da priča za medije, a nakon našeg insistiranja, kratko nam je rekla:

– Zamislite da se ja raspitujem za vaš privatan život!

Nakon toga, njen advokat je prstom preko usana pokazao predstavnicima medija da neće davati izjave, nakon čega su zajedno seli u taksi. Za priču nije bio raspoložen ni pevačev advokat, koji je bez reči prošao pored nas. U želji da čujemo da li je Džej Ramadanovski zna da njegova ćerka neće goniti Adila, pozvali smo ga, ali je do zaključenja ovog broja „Alo!“ bio nedostupan.

Alo

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.