Ana prelomila: Neću da se vratim Adilu!

Ana Ramadanovski juče je u Palati pravde izjavila da joj je početkom decembra, tokom žustre rasprave, nevenčani suprug Adil Maksutović udario šamar, ali da ga neće goniti jer je otac njenog deteta, kao i da mu se neće vratiti! Ćerka Džeja Ramadanovskog je u pratnji advokata u Palatu pravde stigla pet minuta pre početka ročišta, a u sudnici se zadržala jedan sat.

Pročitajte i: Džejeva ćerka na sudu potvrdila da ju je Adil tukao, ali neće ga tužiti

- Ana je izjavila da je imala žustru svađu sa Maksutovićem i da joj je on te noći udario šamar, zbog čega ga je i napustila, ali da drugih povreda nije imala. Ona je dodala da ga neće goniti jer je otac njenog deteta, ali da se ipak neće pomiriti s njim - kaže naš izvor.

Pročitajte i: ADILU PREKIPELO: Čekam Džeja u televizijskom duelu da javnost sazna istinu o njegovoj "napaćenoj" mezimici!

Po izlasku iz sudnice, Ana je odbijala da priča za medije, a nakon našeg insistiranja, kratko nam je rekla:

- Zamislite da se ja raspitujem za vaš privatan život!

Nakon toga, njen advokat je prstom preko usana pokazao predstavnicima medija da neće davati izjave, nakon čega su zajedno seli u taksi. Za priču nije bio raspoložen ni pevačev advokat, koji je bez reči prošao pored nas. U želji da čujemo da li je Džej Ramadanovski zna da njegova ćerka neće goniti Adila, pozvali smo ga, ali je do zaključenja ovog broja „Alo!“ bio nedostupan.

Alo

Pogledajte još