Starlete vode medijski rat: Biće strašno ako otkriju tajne jedna o drugoj!

Nakon što je Stanija najavila tužbu protiv Soraje zbog njene izjave da je oralno zadovoljavala njenog druga Matiju u toaletu jednog noćnog kluba, Vučelićeva za „Alo!“ poručuje da jedva čeka da se njih dve suoče na sudu i da će tada otkriti mnoge šokantne detalje iz prošlosti svoje suparnice!

Pročitajte i: RAT STARLETA: Stanija i Soraja su se baš pokačile!

- Tako i treba da bude - kaže Soraja o najavljenom suđenju sa Stanijom i dodaje:

„Zahtevaću da suđenje bude otvoreno za javnost. Ako me ne ostavi na miru, sve ću javno da kažem, ta rugoba je prevršila svaku meru sa lažima o meni”, poručuje Vučelićeva

- Zahtevaću da suđenje bude otvoreno za javnost i da se javno izveštava o njenim gadostima, pa se nadam da će mi se posle toga ološ skinuti sa vrata. Sa takvima ne možeš drugačije. Ja sam rekla, ako me ne ostavi na miru, sve ću javno da kažem, ta rugoba je prevršila svaku meru sa lažima o meni, pa se nije zaustavila kod ljudi i novinara i počela je da izmišlja - zapretila je Vučelićeva u izjavi za „Alo!“.

Ukoliko obe ostvare svoje namere i otkriju sve dobro čuvane tajne jedna o drugoj, nema sumnje da će sukob dve najpoznatije srpske starlete podići veliku medijsku prašinu. Podsetimo, njih dve su nedavno započele rat kada je Stanija optužila Soraju da širi laži po gradu da ju je muvao njen bivši dečko Filip Panajotović. Tada je Vučelićeva uzvratila tvrdnjom da je videla Staniju i njenog druga Matiju kako izlaze iz toaleta jednog kluba.

Stanija će tužiti Soraju zbog izjave da je oralno zadovoljavala njenog druga u toaletu jednog kluba

- Ona me oralno zadovoljila, osećam peckanje, vozite me u Hitnu pomoć - citirala je Soraja reči svog prijatelja.

Stanija, koja se trenutno nalazi u Banjaluci, ne želi da pređe preko ovih optužbi, zbog čega je najavila tužbu.

- Stanija će odmah po povratku u Srbiju podneti tužbu protiv dotične. Pošto ima dosta toga da kaže o Staniji u svom prostom i vulgarnom stilu, poručujemo joj da će joj Dobrojevićeva pružiti to zadovoljstvo, ali na sudu - navodi se u saopštenju PR službe bivše farmerke.

Alo

Pogledajte još