Pismom iznenadio devojku: Dobro jutro lepotice, danas se udaješ

"Dobro jutro, lepotice. Ovo pismo je malo drugačije od svih drugih pisama koje sam ti pisao. Poslednjih nekoliko meseci sam planirao naše vereničko slavlje sa nekoliko ljudi, prevashodno s tvojom mamom. To bi pružilo mogućnost svim našim prijateljima i rođacima da nas vide zajedno verene. Ono što pokušavam da ti kažem jeste da danas nije naše vereničko slavlje, već naše venčanje", drhtavim glasom čita srećna buduća mlada.

Pismo je bilo toliko emotivno da suze nisu mogli da zadrže ni on ni ona. On joj je dao njen bidermajer, a ona je nastavila da čita pismo, i kom je objašnjeno da je sve do najmanjih detalja isplanirano. Deveruše već stižu, frizer dolazi, šminker takođe.

"Danas želim samo da se opustiš, i da osetiš koliko te volim. Smeškaj se, smej i zabavljaj. Volim te", završava se pismo.

Nakon kraćeg šoka, Karli je reagovala krajnje pozitivno. Ona je srećno pristupila spremanju i doterivanju, i za nekoliko sati je sve bilo spremno za veliki hod do oltara. Adam je sve to zabeležio kamerama, kako bi imali uspomenu na ovaj fenomenalan događaj do kraja života.

Čak ni gosti nisu znali da su pozvani na venčanje. To im je saopšteno nekoliko minuta pre početka ceremonije. Adam se tada dovezao do oltara na motoru, i tu je sačekao svoju lepu mladu, koja je prošetala u pratnji roditelja.

Nakon što su zavetovali na večnu ljubav u prelepom prirodnom ambijentu, nastavili su sa zabavom koja je trajala do večernjih sati. Video koji prikazuje celo ovo iznenađenje završava se jednostavnom rečenicom "Živeli su srećno do kraja života".

Inače, za Karli je ovo bio završetak šestomesečne avanture u Engleskoj. Ona je odlučila da krene stopama svoje pokojne bake, koja je emigrirala iz Engleske u Kanadu. Nju je na to navelo otkriće 104 ljubavna pisma između njene bake i kanadskog vojnika Nika Batlera. Tokom njenog odsustva, Adam i Karli su se redovno čuli preko Skajpa i poruka, ali su i razmenjivali tradicionalna rukom pisana pisma.

Autor: Žena.rs

Pogledajte još