Manekenu se ponovlja suđenje za silovanje!

Tokom suđenja B. M. je tvrdila da je maneken brutalno silovao, kao i da joj je na glavu stavljao kesu na glavu. Perović, inače sin crnogorskog ambasadora u Švajcarskoj, tvrdio je međutim da je sve bilo na dobrovoljnoj osnovi i nije osporavao da je bilo grubog seksualnog odnosa.

Perović je bio oglašen krivim što je u noći između u junu 2011., u Beogradu, nakon verbalne svađe, lakše povredio oštećenu u njenom stanu. Viši sud je utvrdio da je Perović, nakon više vremena provedenog sa oštećenom, došao u verbalni sukob sa njom, nakon čega je ona nasrnula na njega mašući rukama. Perović je, kako je navedeno u prvostepenoj presudi, udario dva puta šakom u predelu glave i lica, da bi nakon toga otišao iz njenog stana.

Žalbu na presudu izjavio je tužilac i odbrana.

"Po nalaženju Apelacionog suda prvostepena presuda je doneta uz bitnu povredu odredaba krivičnog postupka imajući u vidu da su razlozi koji su navedeni o činjenicama koje su predmet dokazivanja potpuno nejasni i u znatnoj meri protivrečni. Takođe postoji i znatna protivrečnost između onoga što se navodi u razlozima presude o sadržini isprava i samih tih isprava, a što se osnovano ističe žalbom javnog tužioca, iz kojih razloga se za sada ni činjenično stanje u pobijanoj presudi ne može prihvatiti kao potpuno i pravilno utvrđeno, te je ukidanje prvostepene presude nužno", piše u obrazloženju Apelacionog suda koji je ukinuo presudu od 10. jula prošle godine.

Pročitajte još:

Sin crnogorskog ambasadora oslobođen optužbi za silovanje - See more at: /pocetna/info/hronika/Sin-crnogorskog-ambasadora-oslobodjen-optuzbi-za-silovanje.a-189759.866.html#sthash.l8sK7uar.dpuf

Sin crnogorskog ambasadora oslobođen optužbi za silovanje

Izvor: Alo

Pogledajte još