HOROSKOP O MUŠKARCIMA: Pročitaj i saznaj kakva je osoba!

0

Svaki horoskopski znak ima različite osobine koje ga opisuju kao osobu. S obzirom na to da su muškarci i žene dva različita sveta i njihovi se horoskopski znakovi itekako razlikuju. Potražite znak vašeg partnera i saznajte kakva je osoba.

Ovan
Dobro građen, i uvek okružen ženskim polom, ovan ima snažan instinkt da bude u centru pažnje. Kod žena voli ženstvenost i zaigranost, ali neće preći ni preko njihove inteligencije. Posebno ceni ukoliko žena zna da komunicira u muškom društvu i koja se ne boji novih kontakata.

Romantičan je i dobar ljubavnik, u praksi je veliki planer, pa ćete mu najlakše ući pod kožu ukoliko doprinosite planovima koje je on odredio. Marljiv je, pa lako dolazi do novca, ali zbog ekstravagancije brzo i ostaje bez njih.

Bik
Muškarci ovog znaka su dosledni sebi i teže praktičnosti u različitim životnim situacijama. Vrlo su marljivi, ali žele da se njihov rad prepoznaje i poštuje. Tvrdoglavost i sumnjičavost glavne su im mane, a često puta znaju pokazivati i ljubomoru i posesivnost.

Iako ih je teže zavesti od ostalih zodijačkih znakova, Bikovi u srećnoj vezi bez kompromisa će braniti čast i sigurnost svoje izabranice, ulazeći po potrebi čak i u fizičke obračune. Imaju talenat za finansije.

Blizanci
Inteligentan i komunikativan, ovaj muškarac u proseku prođe više predbračnih veza od ostalih znakova. Šarmantan je i voljen od suprotnog pola, koji odmah primeti njegov humor i pozitivne vibracije. Seksepilni su i zavodljivi, ali brzo se zasite i žele promene.

Njihove žene moraju uvek smišljati nove načine da ih zabave i izazovu, što nije uvek lako. Otvoreni su za tuđa mišljenja, ali često previše filozofiraju oko svojih, što ostavlja utisak kao da su neodlučni.

Rak

U potpunosti orijentisan na porodični život, muškarac iz ovog znaka je emotivan i predan svojoj partnerki. Ima i snažnu povezanost sa svojom majkom, a duža putovanja neizbežno će ga učiniti željnim za kućom i domom.

Često menja rasploloženje i jako je oprezan s novcem. Slično se ponaša i u izboru žena, pa će trebati neko vreme da vam se otvori. Iako osetljiv, spremno traži lepotu u svemu što vidi. Pripadnici ovog znaka vole dobru odeću, a često postaju talentovani kuvari i pisci.

Lav
Harizmatičan i željan pažnje, lav ima ogromnu veru u svoje sposobnosti. Optimističan i nezavisan, lako dolazi u centar ženske pažnje i zna u njemu ostati. Odgovoran je u svojim dužnostima, ali zna se i ružno ponašati prema podređenima.

Neizmerno tvrdoglav, teško prihvata poraz i neuspeh ga lako demorališe. Partnerka mora razumeti njegovu strast za uspehom u životu i uvek mora biti spremna na laskanje i ohrabrivanje. Najgore što možete učiniti lavu je da ga ignorišete ili da olako pređete preko njegovih dostignuća.

Devica
Praktični i logični, muškarci Device često imaju karijeru u nauci i medicini. Uvek na zemlji, vodiće brigu o svojoj higjeni i izgledu i primetiti promašaje na tom polju kod drugih. Sramežljivi su kod pokazivanja emocija, što ne znači da ih nemaju.

Srećni su kad žene pokazuju poštovanje za njihov intelekt. Glavna im je mana nedostatak samopouzdanja i od partnerke očekuju dokaze svoje privrženosti. Ali isto tako, iz njihove racionalnosti proizlazi obzirnost i strpljivost.

Vaga
Atletski građeni i s dobrim komunikacijskim veštinama, muškarci Vage su po mnogim pitanjima odlični ljubavni partneri. Imaju smisao za humor, talentovani su za šarmiranje, a njihova energičnost nikad ne prolazi neprimećeno.

Jedna od njihovih velikih vrlina je sposobnost da se lako podižu iz pepela i hrabro uzvraćaju udarce čak i kad je sve bezizlazno. S druge strane, znaju biti površni, rasipni te opsednuti sami sobom. Kod žena će prvo tražiti fizičku lepotu, a tek onda vrline.

Škorpija
Bez obzira na fizički izgled, muškarci ovog znaka lako zavode žene. Imaju snažnu želju za položajem i kontrolom, a njihova tajanstvena priroda nikog neće ostaviti ravnodušnim. Novac, uzbuđenje i status ih lako motivišu, ali usprkos tome mogu biti ekstremni u pridržavanju svojih moralnih vrednosti.

To uključuje i vernost partnerki koja im se sviđa. Glasine o nezadrživom seksualnom apetitu su prenaduvane. Ovi muškarci jednostavno uživaju u krevetu, zajedno sa svojim partnerkama.

Strelac
Muški Strelac pršti optimizmom i veseljem, te uvek gleda lepšu stranu stvari. Jednako je uspešan u poslovnoj karijeri kao i u ljubavnim vezama. Kao večno dete, ne mari za svoj izgled, a neće zamerati ako mu se partnerka zapostavi.

Gotovo da nema ni mrvicu ljubomore ili posesivnosti u sebi, i više od svega ceni slobodu i poverenje. Međutim, to mu je ujedno i mana. Zna biti naivan, te previše očekuje od drugih. Direktan je do mere netaktičnosti, pa iskrenošću često uvredi sagovornike.

Jarac
Majstor kad je u pitanju poslovna karijera, Jarac je inteligentan, uspešan i istrajan u svojim planovima. Vešt u zarađivanju novca i ostvarivanju kontakata, po prirodi je vođa koji lako pridobija druge za svoje ciljeve. Iako je začuđujuće emotivan, teško izražava svoja osećanja.

Jarac će u širokom luku zaobilaziti ženu koja deli njegovu ambicioznost, bojeći se da će ugroziti njegov gospodarski položaj. Zavisni su od kontrole, zbog čega paze na izgled i ponašanje u društvu.

Vodolija
Pripadnici ovog znaka su stabilni i snažni, s naglašenom promišljenošću i željom da doprinose društvu. Uvek spremni na saosećanje, ali smisteriozni kad su u pitanju vlastite emocije, muške Vodolije su teško razumljive publici suprotnog pola.

Zbog toga često znaju završiti sa starijom, iskusnijom ženom koja ima razumevanja za njihova česta sanjarenja i sklonost tišini. Ukoliko žive u okruženju bez pritiska, znaće da uzvrate ljubav.

Ribe
Najsnažnija karakteristika ovih muškaraca je urođena intuitivnost, pa možete očekivati da će vas razumeti čak i kad svi ostali znakovi zodijaka odmahuju glavom. Osetljivi su i traže osobu s kojom će se suprotstaviti svim nevoljama u životu.

Pomalo su zaljubljeni u sebe i očekuju da žena napravi prvi korak u udvaranju. Privlačni su, ali i verni. No, čuvajte se njihove sklonosti laganju i licemerju. Poseduju i jaku dozu autodestruktivnosti, pa vodite računa o njihovom samopouzdanju.

Izvor: Haber.ba

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.