DOBAR RAZVOD: Pogledajte šta sve Bojana dobija od Stojketa!

Odlukom Prvog osnovnog suda u Beogradu fudbaler Vladimir Stojković, koji se prošle nedelje razveo od Bojane Rajić, moraće mesečno da joj plaća 3 hiljade evra Vladimir Stojković je odustao od borbe za starateljstvo nad sinom kako ne bi produžavao proces razvoda, a odlukom suda fudbaler će plaćati alimentaciju u iznosu od 3 hiljade evra.

Pročitajte i: ZVANIČNO: Bojana i Stojke potpisali papire za razvod!

Kako prenose Naše novine, pored novca Bojana je dobila i stan od 120 kvadrata u kom će živeti sa sinom Lavom.

- Stojke je pristao da plaća alimentaciju od 3 hiljade evra koju je Bojana tražila od njega. Od te sume ona je u obavezi da izdržava sebe i dete i da mu obezbedi garderobu, igračke, ženu koja će ga čuvati dok ona završava poslovne obaveze, kao i sve dopunske aktivnosti koje su dečaku neophodne - rekao je izvor za Naše novine.

S obzirom na to da Vladimir trenutno živi i radi u Grčkoj, on je organizovao sve i unajmio ženu koja će mu dovoditi sina na Krit i biti sa njim do povratka u Srbiju.

Takođe, izvor tvrdi da je Vladimir u Grčkoj već unajmio igraonicu kako bi proslavio Lavov treći rođendan. Bojana takođe planira da obeleži sinovljeve tri godine uz prijatelje i njihove mališane.

Alo

Pogledajte još