Muškarci su odabrali: 12 najseksi delova ženskog tela

Foto: freedigitalphotos.net

12. Ušne školjke. One su prelepi deo tela koji zablistaju svaki put kada na njih stavimo prikladan nakit.

11. Stopala. Neki ljudi se zgrožavaju kada pomisle da stopala mogu da budu seksi, ali istaknut članak je san svakog muškarca. Zato nosite otvorene sandale koje će pokazati kako vaše stopalo može izgledati seksi.

10. Kolena. Da li ima privlačnije stvari od otkrivenih ženskih kolena? Prisetite se samo kako su muškarci prosto buljili u vaše noge kada ste obukli suknju i pokazali čari svojih nogu.

9. Vagina. Neki muškarci više vole grudi, dok drugi više vole vašu zadnjicu, ali svaki muškarac prosto obožava vašu vaginu. I te kako je vagina seksi.

8. Leđa. Ako želite da videte muškarca usplahirenog i pokažite mu svoju pravu liniju kičme. Blago se sagnite i otvorite mu pogled na leđa i vašu zadnjicu. Pomerićete mu pamet.

7. Stomak. Muškarci vole vaš torso bez obzira da li imate stomačić ili pravilne mišiće. Oni vole nežnu kožu stomaka, a i to je deo tela koji se nalazi između vagine i grudi. Zlatna sredina.

6. Ključne kosti. Ovo je jedan deo tela koji retko kad primećujemo , skoro da zaboravljamo da one postoje, ali muškarci otkidaju na baš na njih. Ključnu kost je lako poljubiti i zadovoljstvo je gledati je, a u pravoj majici ili haljini one izgledaju neodoljivo.

5. Kukovi. Nije ni čudo što se muški pogledi i ruke najviše zadržavaju na vašim kukovima. Oni izgledaju prelepo i u skunji, i u pantalonama al ii u bikiniju.

4. Dekolte. Naravno da se grudi nalaze na našoj listi. Bez obzira na njihovu veličinu one će uvek zaslužiti mesto u vrhu jer su naprosto neodoljive.

3. Zadnjica. Ono što krasi gornji deo tela su grudi, a donji zadnjica. Zapitajte se samo za čim se okreću muškarci na ulici? Za dobrom zadnjicom, naravno.

2. Usta. Otvorena ili zatvorena. Potpuno je sve jedno. Svi će obratiti pažnju na vas kada na zavodljiv način oblizjete usnu ili je pak grickate. Ako su oči ogledala duše, onda su usta vrata do srca.

1. Oči. I na prvom mestu se nalaze oči kao najseksipilniji deo ženskog tela. Mogu da vas razoružaju pogledom, smire, pokažu brigu i ljubav.

Cosmopolitan

Pogledajte još