Mikser Kids Market: Dečji izbor 16. marta u Mikser Houseu

Market je otvoren od 12 do 20 časova, a ulaz, kao i učešće na svim radionicama, je besplatan.

U Mikser House-u u nedelju deca biraju! Četvrti Mikser Kids Market sa temom “Dečji izbor” ponudiće veliki izbor igračaka, dečje garderobe, obuće, bebi opreme i mnogih drugih proizvoda namenjenih najmlađima. Ove nedelje je organizovan i bogat prateći program kreativnih radionica, umetničkih kutaka i razmene starih, izgustiranih igračaka.

Program će obuhvatiti niz radionica za decu “Spretni prstići u akciji” koje će se održavati tokom trajanja marketa. Od 12 do 13.30 časova Maja Matić Radonjić vodiće radionicu “Lutkići Čarapići” na kojoj će deca praviti lutkice od čarapa i naučiti kako da šiju, a od 13 do 14.30 časova, animatori “Čigre” organizuju radionicu animacije i face painting-a. Od 14 do 20 časova ExpArt je pripremio radionicu DAF (Dečji animirani film) gde će mališani crtati i dobiti priliku da se njihov rad nađe u animiranom filmu. Od 15 do 15.30 i od 17 do 17.30 časova održaće se mala radionica glume koju void škola glume “Pundravci” a od 16 do 19 časova, igraonica “Kamičak” je pripremila kreativnu radionicu polimerne gline Iclay.

Klinci i klinceze moći će da razmenjuju izgustirane igračke, prodaju svoje stare knjige i druge „dragocenosti“ u Trange-frange kutku, dok je kutak Mali veliki umetnici pripremljen za decu koja će prodavati sopstvene umetničke i ručne radove, nastale u okviru kreativnih radionica u MH ili svoje radove koje donesu od kuće. Takođe, tokom trajanja marketa, na raspolaganju će biti prvi dečji interaktivni obrazovni portal u Srbiji, izdavačke kuće Klett.

Mikser Kids Market: Dečji izbor otvoren je od 12 do 20 časova u Mikser House-u (Karađorđeva 46), a ulaz, kao i učešće na svim radionicama, je besplatan. Ne porustite ovonedeljno izdanje MKM, jer ovaj program su deca birala!

Učesnici ovonedeljnog marketa su: Aeromodelarski klub (aviomodeli), Aldes Studio (garderoba i asesoari za decu), Bee Cool Hranilica (hranilica za bebe), Biljine lutkice i krpice (pačvork neseseri, pokrivaci, lutkice), Born Yesterday (heklana garderoba i igračke), Čarobno drvo (dečiji nakit), Čigra (studio za animaciju dece),Duca Cake Pops (lizalice i druge đakonije ), Eko Step (drvene igračke za razvoj inteligencije), ExpArt (radionica dečijeg animiranog filma) , Games4you (didaktičke igre za decu), Gordana Zurković ( unikatni nakit), Gospa Lončarka (malo carstvo saksija i cveća ), Igraonica "Kamičak" Iclay glina (radionica sa polimernom glinom), Ivin balon (baloni za decu raznih vrsta), KCMH by Bojana (garderoba i modnigedžeti), KIMOOK-POPIDOCA (garderoba i polovna garderoba), Izdavačka kuća Klett (knjige, radni listovi i interaktivni obrazovani portal),Koba Yagi Toys (napravi sam svoju igračku), Koly (konfekcija atraktivnih čarapa za decu), Konfeta Kroj (šivene igračke i jastuci), Maja Matić Radonić (radionica - Lutkići spavalići), Mala MI (strašne igračke za veliku decu), Mallina (prve ručno pravljene cipelice za bebe), Marijana Popara (šnalice za kosu sa heklanim detaljima), Mart (unikatni umetnički predmeti i garderoba), Mirjana Žeravčić (unikatne krpene lutke), Nadežda Til (garderoba), Navijutak (ručni radovi, heklanje i pletenje), Nini Mouse (rajfovi i trake ya bebe), NURDOR (udruženje roditelja dece obolele od raka), Piccola Officina (drvene igračke), Proces (edukativne igračke male škole arhitekture), Shoo Shoo Kids i Coka lutke (cipelice i lutkice), Škola glume "Pundravci" (radionice glume), Svetlana Dimovski i MAMAMAYA (kaleidoskopi,nakit za devojčice i ukrasne kutijice), , Tanjusha HandWork (heklana garderoba i nakit za bebe i mališane), Torbendži (tašnice za devojčice), Unikatne lutkice Jovake Pavlović (lutkice), Vajlant s handmade (modni gedžeti od stripa).

Pogledajte još