MIRNA, SARA, NEVENA: Gde su danas finalistkinje Prvog glasa Srbije?

Foto: Screenshot/Youtube

Šta danas rade finalistkinje “Prvog glasa Srbije” i članice grupe “Moje 3″, koje su prošle godine predstavljale Srbiju na Evroviziji? Mirna Radulović, pobednica muzičkog rijalitija snimila je dve numere, kao i Nevena Božović, dok najmlađa učesnica, Sara Jovanović privlači najveću pažnju javnosti svojim privatnim životom, izgledom, ali i specifičnim vokalnim sposobnostima.

Nakon što je Mirna pobedila u muzičkom šou-programu, snimila je dve numere “Pred svima” i “Slušaj dobro“.

Obećani album do dan-danas nije ugledao svetlost dana. Radulovićeva nije zastupljena u medijima, iako nastupa u Novom Sadu i trenutno ugovara koncerte u Crnoj Gori. Sprema baladu, koja će uskoro ugledati svetlost dana.

Nevena Božović takođe je snimila dve pesme, “Znam da noćas gubim te” i “Pogledaj me“.

U javnost su dospele informacije da je u vezi sa glumcem Bojanom Perićem iz “Vojne akademije“, ali je ona to demantovala, rekavši da su samo prijatelji.

Lepotica je nedavno defilovala u kreacijama dizajnerke Marije Šabić, na prvom Serbia Fashion Week-u u Novom Sadu.

- Trenutno sam posvećena fakultetu maksimalno. Relativno skoro sam promovisala novi spot za pesmu “Znaš da noćas gubim te”, koja ima sve bolje mesto na top listama. Uradila sam i remiks za istu, i još jedan spot. Trenutno vredno radim na pripremanju repertoara sa mojim bendom i uskoro i uskoro stiže nova pesma – rekla je Nevena za Telegraf.

Po komentarima javnosti, najsimpatičnija i devojka sa neverovatnom harizmom, Sara Jovanović gotovo svakodnevno je zastupljena u medijima, a informacije iz privatnog života i veze sa srpskim odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem zabavljaju publiku.

Mlada Sara učestvovala je u najgledanijem šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato“, gde je publika imala priliku da gleda fenomenalne imitacije Šakire, Lajze Mineli, Britni Spirs i drugih zvezda.

Nakon učešća, stvorila je armiju obožavalaca, koji je svakodnevno podržavaju gde god da krene.

(old_image)

Foto: Twitter

Mlada pop-pevačica već osam meseci uživa u ljubavi sa Aleksandrom, a momak je prati na svim važnijim dešavanjima.

Ipak, muzički momenat u Sarinom životu je slabije zastupljen.

Snimila je jednu numeru, “Zauvek“, i gostovala u dve pesme, “Ujutru” i “Ona“

Muška popoulacija tvrdi da Sara pleni svojom lepotom, te nesebičnom iskrenošću i određenim stavom.

Koja od tri devojke je vama najsimpatičnija?

Telegraf

Pogledajte još