Dačić glasao na Dedinju a Vučić na Novom Beogradu

Foto: Beta - Emil Vaš, Miloš Miškov, Dragan Gojić

Vučić sa ćerkom na biračkom mestu
Prvi potpredsednik u pratnji ćerke glasa na biračkom mestu na Novom Beogradu.

Više o današnjim izborima pročitajte OVDE.

Nebojša Stefanović glasao na Bežaniskoj kosi
Predsednik Skupštine Srbije Nebojša Stefanović glasao je jutros oko 8 sati na biračkom mestu 121 CMZ Bežanijska Kosa. Stefanović je na glasnje došao u pratnji supruge.

Aleksandar Popović glasao u Prvoj gimnaziji
Kandidat Demokratske stranke Srbije (DSS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Popović glasao je danas oko 8.30 sati na biračkom mestu u Prvoj beogradskoj gimnaziji.

Ljajić glasao u Novom Pazaru
Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljaijić glasao je jutros u 7.30 sati. Ljajić je glasao na biračkom mestu u Petoj mesnoj zajedici u novopazarskom naselju Hadžet.

Čedomir Jovanović glasao sa ženom
Lider LDP Čedomir Jovanović glasao je sa ženom u mesnoj zajednici Ušće. Došao je oko 8.40 sati i rekao je da se dobro naspavao pre nego što je iskoristio svoje građansko pravo.

(old_image)
Foto: Beta - Igor Jeremić

Selaković glasao na Voždovcu
Potpredsednik Srpske napredne stranke i Ministar pravde u ostavci Nikola Selaković glasao je jutros u 07.45 sati na parlamentarnim i beogradskim izborima. On je glasao u izbornom mestu 63 u Mesnoj zajednici "Vojislav Ilić" na Voždovcu.

Dačić glasao na Dedinju
Premijer Srbije i lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić glasao je jutros oko 9 sati na Dedinju. Vođa koalicije SPS-PUPS-JS predao je svoj glas na biračkom mestu broj 37 u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića 29 na Dedinju.

(old_image)

Vesić glasao u Trećoj beogradskoj gimnaziji
Sekretar Privremenog organa Beograda Goran Vesić glasao je jutros oko devet sati na biračkom mestu 5 u Trećoj beogradskoj gimnaziji. Vesić je na biralište izašao u pratnji supruge.

Ištvan Pastor glasao u Subotici
Predsednik Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Ištvan Pastor glasao je jutros oko 8:30 sati. Pastor je glasao na biračkom mestu u Nosi, naselju Hajdukovo kraj Subotice.

Mali glasao u Beogradskoj poslovnoj školi
Predsednik Privremenog organa Beograda Siniša Mali glasao je danas u 9.45 sati u Beogradskoj poslovnoj školi. Mali je svoj glas predao u pratnji supruge Marije i dece Teodore, Viktora i Lole. Građani Beograda danas glasaju i na beogradskim izborima, a 1.597.624 birača u prestonici bira izmedju 23 liste.


(old_image)


Ranković glasao na Prirodno-matematičkom fakultetu
Kandidat koalicije oko Nove demokratske stranke za gradonačelnika Beograda Boris Ranković glasao je jutros na biračkom mestu 43 u zgradi Prirodno- matematičkog fakulteta. Ranković je izašao na biralište u 9.30 sati.

Glasao predsednik DSS Vojislav Koštunica
Predsednik Demokratske stranke Srbije Vojislav Koštunica glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Mika Alas" na Dorćolu. Koštunica je došao na glasanje sa suprugom Zoricom Radović.

(old_image)

Glasao predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin
Predsednik Pokreta socijalista i ministar zadužen za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin glasao je danas oko 10 časova na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Branko Ćopić".

Đukić-Dejanović glasala na biračkom mestu u Kragujevcu
Ministarka zdravlja i potpredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović glasala je danas oko 10 sati na biračkom mestu 49 u dečjoj ustanovi "Nada Naumović".

Tadić glasao u pratnji supruge i majke
Lider Nove demokratske stranke i bivši predsednik Srbije Boris Tadić glasao je jutros na opštini Stari grad na biračkom mestu 34. Tadić, koji je nosilac liste koalicije oko te stranke, izašao je na izbore u 10.20 sati, sa suprugom Tatjanom i majkom.

(old_image)

Antić glasao na opštini Zvezdara
Kandidat za gradonačelnika Beograda SPS-PUPS-JS Aleksandar Antić glasao je danas nešto posle 10 časova na beogradskoj opštini Zvezdara. Antić je glasao na biračkom mestu broj šest u Upravi Gradske pijace.

Babić glasao na biračkom mestu u Vrnjačkoj Banji
Član Predsedništva SNS Zoran Babić glasao je danas na biračkom mestu u Vrnjačkoj Banji. Babić je glasao nešto pre 8 sati.

Predsednik Nikolić glasao u školi "Kralj Aleksadar prvi"
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić glasao je danas u školi "Kralj Aleksandar prvi". On je na biračko mesto broj 59 u ulici Aleksinačkih rudara 22 došao 15 minuta ranije, u 10.45 časova u pratnji supruge Dragice. Birači su ga dočekali aplauzom. Nasmejao se i okupljenima rekao "Ko je najavljivao kišu".

(old_image)

Glasao predsednik DS Dragan Đilas
Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas glasao je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Jovan Miodragović" na opštini Vračar.

(old_image)

Glasao nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović
Nosilac liste "Dosta je bilo" Saša Radulović glasao je danas na biračkom mestu u vrtiću Cerak.

Glasao predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković
Lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma glasao je danas u 10 sati u osnovnoj školi u selu Končarevo. Jedinstvena Srbija na pralamentarnim izborima učestvuje u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije (SPS) i Partijom Ujedinjenih penzionera Srbije (PUPS).

Dinkić i supruga "prepisuju"
Lider Ujedinjenih regiona Srbije (URS) Mlađan Dinkić glasao je jutros u školi "Kralj Aleksandar prvi". On je na biračko mesto 59 u ulici Aleksinačkih rudara došao nešto posle 11 časova u pratnji supruge Tatjane. Mlađan Dinkić sa suprugom glasao je na istom mestu kao i predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegova supruga Dragica. S obzirom na to da su tokom glasanja pričali iza panoa prisutni su se našalili da prepisuju jedno od drugoga.

(old_image)

Vučević glasao u preduzeću "DES"
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević glasao je danas u 10.10 sati na biračkom mestu, u preduzeću "DES", u Novom Sadu Vučević je na biračko mesto došao sa suprugom Majom. U Novom Sadu u birački spisak upisano je 320.167 glasača, koji mogu da glasaju na 197 biračkih mesta.

Glasala ministarka energetike Zorana Mihajlović
Potpredsednica Srpske napredne stranka (SNS) i ministarka energetike, razvoja i zaštite životne sredine Zorana Mihajlović glasala je danas na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Isidora Sekulić".

Ugljanin glasao
Lider Stranke demokratske akcije Sandžaka (SDA), Sulejman Ugljanin glasao je jutros u 9 sati. On je glasao na biračkom mestu u OŠ "Desanka Maksimović".

Bajatović glasao na Novom naselju
Predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije u Vojvodini i potpredsednik Glavnog odbora SPS Dušan Bajatović glasao je danas na Novom naselju u Novom Sadu. Bajatović je glasao na biračkom mestu 30 u Osnovnoj školi ''Miloš Crnjanski''.

Glasao Dejan Nikolić
Dejan Nikolić, potpredsednik Demokratske stranke, glasao je jutros oko 9 časova na biračkom mesto broj 8. "Vardar“ u Sokobanji. Nikolić je na glasanje došao u pratnji porodice.

Glasao Zoran Živković
Predsednik Nove stranke Zoran Živković glasao je danas na biračkom mestu na Stomatološkom fakultetu u Beogradu. Živković je na glasanje došao sa suprugom i dvoje dece.

(old_image)

Velimir Ilić glasao u Čačku
Lider Nove Srbije i ministar građevinarstva i urbanizma, Velimir Ilić glasao je u 12 sati na biračkom mestu 94. u čačanskom naselju Atenica u osnovnoj školi "Sveti Sava". Ilić je na biračko mesto došao sa bratom Vojislavom koji je gradonačelnik Čačka.

Čanak glasao u Novom Sadu
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glasao je danas nešto posle 12 sati u Novom Sadu. Čanak je glasao na biračkom mestu 133, u OŠ "Đorđe Natošević".

(old_image)

Ožegović glasao na Novom Beogradu
Kandidat Liberalno demokratske partije (LDP) za gradonačelnika Beograda Željko Ožegović glasao je danas na biračkom mestu u Novom Beogradu, saopštio je LDP. Ožegović je glasao u prepodnevnim časovima.

(old_image) Ožegović dolazi na glasačko mesto

Pajtić glasao u Novom Sadu
Potpredsednik Demokratske stranke i predsednik Vlade Vojvodine Bojan Pajtić glasao je danas u 11.15 časova, na biračkom mestu 177, u Novom Sadu.

Ružić glasao na Čukarici
Predsednik izvršnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić glasao je danas na Čukarici. Ružić je nešto posle 13 sati glasao na biračkom mestu tri, na Šumarskom fakultetu.

Milan Krkobabić glasao na Novom Beogradu
Nosilac liste koalicije SPS-PUPS-JS za izbore u Skupštini grada Beograda Milan Krkobabić glasao je na biračkom mestu 81 u Domu zdravlja Novi Beograd.

Izvor: 24 sata

Pogledajte još