SRAMOTA: Ivan Marinković ne daje ni dinar za ćerku!

Bivši muž Goce Tržan pre šest meseci isplatio dugovanja na ime alimentacije za Lenu, ali je tada opet prestao da plaća zakonski iznos od 5.000 dinara Ivan Marinković već šest meseci ne plaća alimentaciju za ćerku Lenu, koju ima iz braka sa Gocom Tržan.

Iako se na sva zvona hvalio da je isplatio sve što duguje na ime tužbe koju je pevačica pokrenula i dobila spor, a to je 120.000 dinara, i rekao da nema problem s tim da se alimentacija od 5.000 dinara poveća, bivši farmer se vratio na staro!

Njegova majka je za vreme Ivanovog učešća u rijalitiju isplatila sumu koju je do tada dugovao, međutim, nakon toga Marinković nije nastavio da plaća alimentaciju, tako da sada ponovo duguje za poslednjih šest meseci.

- Ako mi Goca bude tražila i 20.000 ili 30.000 da mesečno plaćam, to ću i učiniti. Spreman sam da dam koliko god treba novca samo da moje dete bude srećno. Nova ročišta za povećanje alimentacije tek slede. Nemam advokata, niti želim da ga imam. Pristajem na sve - rekao je pre dve nedelje Marinković, ali je izgleda zaboravio da pomene da ponovo ne izvršava svoju zakonsku obavezu.

- Ne komentarišem ništa u vezi s tim - rekao je Gocin bivši muž kada smo ga pozvali.
Ovim će se baviti sud
Za razliku od njega, Tržanka je bila rečitija:

- Informacija do koje ste došli je, nažalost, tačna, ali ne bih detaljisala. Zahvaljujem vama na brizi i što se borite da moje dete ostvari svoja prava, ali ja o tome više ne bih javno govorila i volela bih da ubuduće pričamo o nekim lepšim stvarima. Ovom temom će se baviti sud, kojem sam prepustila slučaj.

Novo suđenje

Kako saznajemo, u toku je suđenje o promeni visine alimentacije, koja trenutno iznosi 5.000 dinara, a trebalo bi da bude povećana na 12.000 dinara. Kada se ono okonča, pevačica će pokrenuti novu tužbu protiv bivšeg supruga kako bi isplatio sva dugovanja koja ima na ime alimentacije.

Alo

Pogledajte još