Saznajte šta je Ana Nikolić želela od svakog muškarca sa kojim je bila!

Pevačica Ana Nikolić, koju mediji povezuju sa rukometašem Vladom Mandićem, kaže da bi volela da se u ovoj godini ostvari kao majka i da je tu želju imala sa svakim muškarcem s kojim je bila! Ona je za „Helou“ izjavila da je toliko bila zaljubljena u svoje partnere da je sa svima htela da zasnuje porodicu.

- Sa svakim svojim partnerom sam poželela brak i decu. U svakog svog muškarca bila sam ludo zaljubljena, volela sam ga do kraja. Nisam žena čiju će decu podizati guvernante. Verujem u brak i moj stav je veoma tradicionalan - rekla je Nikolićeva.

Podsetimo, pevačica je bila u vezi sa Mišom Radulovićem, poznatijim kao Miša Banana, kome je posvetila i neke pesme. Nakon raskida s njim, započela je romansu sa Matijom Ćorkovićem, a zatim sa Daliborom Matićem, koji je i tokom njihove veze u Švajcarskoj imao i ženu i decu. Potom je utehu pronašla u zagrljaju Milinka Mikice Filipovića, a onda se saznalo i za njenu burnu ljubavnu vezu sa Ćazimom Osmanijem, zbog koje je dobila batine od njegove devojke Mande Popović. Trenutno je povezuju sa rukometašem Vladom Mandićem.

Alo

Pogledajte još