MUP Crne Gore: Šarić se predao

0

Podgorički mediji prenose navode Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore po kojima se narko bos Darko Šarić predao. Drugi detalji nisu objavljeni.

Vijesti navode da im je u MUP-u Crne Gore potvrđeno da se radi o predaji.

Šarić je iz Latinske Amerike, gde se dugo krio, prebačen u Crnu Goru, „gde je zvanično uhapšen“. Ministri pravde i policije Crne Gore, Duško Marković i Raško Konjević, održaće danas konferenciju za novinare, povodom hapšenja Darka Šarića.

Šarić je jutros avionom prebačen na beogradski aerodrom, a zatim sproveden u Specijalni sud Srbije za borbu protiv organizovanog kriminala, gde će biti saslušan. On se tereti za šverc veće količine kokaina iz Latinske Amerike na područje Balkana.

Šarić je rođen u Pljevljima 1970. godine. On je u tom gradu imao veliku modernu diskoteku, a držao je i benzinske pumpe i druge poslovne objekte. U Srbiji, u više gradova, prema ranijim medijskim navodima, ima zemljište i druge nepokretnosti.

Brat Darka Šarića Duško Šarić nalazi se u zatvoru u Bijelom Polju, jer je ranije osuđen zbog krivičnog dela u vezi sa poslovanjem kompanije „Mat kompani“, koja je bila u vlasništvu Darka Šarića.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.