Ko se sve sa estrade družio sa Šarićima?

Foto: e-stock

U Srbiji veza kriminalaca sa pevačicama ili manekenkama su nešto kao simbioza. Estradnim damama trebaju opasni muškarci sa dosta novca, a muškarcima lepe žene koje će da šetaju kao privezak. Braća Šarić su dominirala na ovom polju.

1. Srpska majka, Ceca Ražnatović, otpužena da se družila sa svim kriminalcima u Srbiji, drugovala je i sa Darkom Šarićem. Kada je u Sremskoj Kamenici 2008. godine pravio useljenje u svoju velelepnu vilu, pevala mu je upravo ova folk pevačica. Pogledaj i : Darko Šarić uživao kao šeik.

(old_image)

2. Goga Sekulić, između ostalih bisera, ostaće upamćena i po tome što je zbog teksta koji joj se nije dopao, pretila novinarima da će ih "gepekovati Darko Šarić". Zarobljena u 90-tim, zapretila je: „Znaš li ti da su neki ljudi zbog pisanja tekstova gepekovani? Znaš li ti ko su moji prijatelji? Znaš tli ko je Šarić?“. Pročitaj i : Darko Šarić superstar

(old_image)

Sećate li se afere s početka 2012. godine kada se pevačica ponovo našla u ulozi "glavne zvezde", i to ni manje ni više nego u Nemačkoj? U nemačkom magazinu objavljena je fotografija sa potpisom: "Trenutna turbo-folk zvezda Goga Sekulić nastupa pred beogradskom grupom kriminalaca!", a srpsku turbo folk muziku su nazvali muzikom za idiote.

3. Brat jutros uhapšenog Darka Šarića, Duško Šarić, bio je u braku sa manekenkom Cecom Dmitrić. Ona se od njega razvela dok se nalazio u zatvoru u Crnoj Gori i otpočela vezu sa bizmismenom Acom Bulatovićem. Nakon razvoda je rekla da su joj smešni oni pevači koji tvrde da Šariće poznaju samo iz viđenja i dodala da je porodica Šarić svima nesebično pomagala i nije zaslužila da joj svi okrenu leđa.
(old_image)

Da su pevali u klubovima braće Šarić priznali su i Mia Borisavljević, Nikola Rokvić, Aco Pejović... Svi su imali samo reči hvale o njima kao gazdama, ali i kao prijateljima, tvrdeći da nisu znali čime se Šarići bave.

Ne može nam niko ništa

Potpuno očekivanom hit Mitra Mirića koji prkosi sudbini pevao se i dvadeset puta za veče a oni koji su imali prilike da nađu u istom klubu sa ovom ozloglašenom braćom prepričavali su kako su tompuse palili novčanicom od 100, 200, pa čak i 500 evra. A bakšiš za estrade zvezde se merio desetinama hiljada evra. Možda su zato pevači imali samo reči hvale.

M.M

Pogledajte još