Dubioza kolektiv: Čak dve besplatne svirke u Beogradu pred veliki koncert!

Obe besplatne svirke biće prilika za da se fotografišete sa članovima benda, i dobijete potpisan plakat za koncert u Kombank areni 5. aprila.

POGLEDAJ I: Dubioza kolektiv u Kombank Areni

"Nadamo se da će izlaznost u Areni 5. aprila biti veća nego na nedavno završenim izborima u Srbiji, da ćemo osvojiti poverenje i glasove publike, te da neće biti preveliki postotak belih glasačkih listića i falsifikovanih ulaznica", poručuju momci iz benda.

Dubioza kolektiv upravo je objavio novi spot za "Supermarket akustičnu" verziju pesme "Kupi", koji je snimljen simbolično u jednom supermarketu prilikom nedavnog boravka u Makedoniji, sasvim odgovarajućoj scenografiji za stihove:

"Jeftino smo kupljeni, demokratski rafinirani Sada smo na rasprodaji, malo hipnotizirani Zabavi me zabavi da mozak mi olabavi Jer šoping je postao narodni doping"

Društveno o(ne)svešteni bosanskohercegovački sastav Dubioza kolektiv održaće 5. aprila veliki beogradski koncert u Kombank areni, za koji su u prodaji nekoliko kategorija ulaznica prilagođenih, u ova krizna vremena, socijalnom statusu potencijalnih posetilaca.

"Vremena su kokuzna, ljudi zbog svjetske krize nemaju ni za rizle, pa čekaju nekog novog Waltera da ih izvadi iz ekonomskog belaja. Zbog toga smo željeli da cijene ulaznica budu recesijske, pa da bar malo olakšamo tranziciju iz kolektivne dubioze u kojoj se nalazimo", poručuje Dubioza kolektiv.

U tom duhu stanovništvo može kupiti ulaznice u sledećim kategorijama na blagajni Kombank arene, u prodavnici "Jugoton" (Nušićeva 27) i preko mreža Eventim, Ticketline i Gigstix:

Pojedinačna karta za parter "Recesija" - 1.000 dinara.

Grupna karta za parter "Kolektivna dubioza" - ako kupite odjednom pet ulaznica (po 1.000 dinara za svaku, ukupno 5.000 dinara) šesta vam sleduje besplatno! "Kolektivna dubioza" može se kupiti od 20. januara radnim danima od 12:00-15:00 isključivo u sedištu Long Play-a, Majke Jevrosime 42/19 u Beogradu.

Karta za tribine (Nivo 200) "Tranzicija" - 1.250 dinara.

Fan pit karta "Walter" - 1.500 dinara.

Karta za VIP ložu "Making Money" - 4.000 dinara!

Pogledajte još