Ovako nešto može da uradi samo majka koja se bori za život deteta

Ona se sad oporavlja u bolnici pošto je slomila nogu i iščašila rame i kuk i kaže da je presećna što su sve dobro završilo i što su ona i njene ćerke žive.

Dvogodišnje bliznakinje su bile vezane na zadnjem sedištu kada su kola krenula unazad. Videvši šta se događa, Mindi je munjevito legla popreko iza kola i tako zaustavila točkove.

U pomoć joj je tad pritekao i komšija i devojčice je nepovređene izvukao iz automobila, a ubrzo su stigli i vatrogasci koji su učvrstili kola drvenim blokovima, a zatim pomoću vazdušnog jastuka podigli automobil sa ženinog tela.

Prema rečima šefa vatrogasne službe Džona Marša, kola su krenula zato što nisu bila u brzini, ni pod ručnom kočnicom, što se češće dešava.

Mindi još ne može da hoda i treba da bude operisana za nekoliko dana, nakon čega će biti podvrgnuta fizikalnoj terapiji. “Slomila sam koleno, povredila kukove i iščašila rame”, kaže ona.

Njene ćerkice 13. aprila pune tri godine, pa je bolnica u kojoj se leči ponudila da priredi rođendansku žurku kako bi zajedno proslavile rođendan.

“Ne doživljavam sebe kao heroja. Ja sam samo majka”,
kaže Mindi.

Izvor: Blic

Pogledajte još