Vlada Mandić iznerviran: Dosta više sa Anom!

Foto: Screenshot/Youtube

Ona bi s njim, a on neće.
Kapiten rukometnog kluba Partizan i odbornik SNS Vlada Mandić demantovao je tvrdnje da je u vezi s Anom Nikolić! On je kao gost u emisiji „Skaj za vas“ na TV Skaj plus, koju vodi Sanja Radinović, istakao da mu mnogo smeta to što se njegovo ime u poslednje vreme sve učestalije povezuje s ovom pevačicom, pa je rešio da tome stane na kraj.

Sve negira

- Nisam u vezi s Anom Nikolić! - kategorički je negirao Mandić.
Kad je Sanja postavila Vladi pitanje da li mu smeta što ga često povezuju s javnim ličnostima, kao i sada sa atraktivnom pevačicom, koja je priznala da je emotivno ispunjena s njim, on je naglasio:

- Naravno da mi smeta, pogotovo što su te tvrdnje uglavnom netačne, kao i ova sada! Kada sam bio mlađi, nisam toliko obraćao pažnju na te stvari, ali sada kad čujem da me neko nazove plejbojem ili kako već, baš se iznerviram - rekao je Mandić.
Svakako je ovom negativnom imidžu doprinela i Ana kad je Vladi za njegov 33. rođendan poklonila odelo od 1.000 evra. Pevačica je u međuvremenu postala i njegov podstanar u zgradi čiji je on vlasnik i u kojoj i živi, pa su govorkanja o njima kao paru još lakše zaživela pošto su komšije.

Ipak, najviše ulja na vatru dolila je Nikolićeva kad je u intervjuu za Stori progovorila o svom stanodavcu i dala nagoveštaj da su možda i u tajnoj vezi:
- Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem da imam najlepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena. Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem - zagolicala je Ana javnost.

Ona se nadala deci

Nakon ovih insinuacija usledile su i Anine izjave da je s Vladom u vezi, te da ju je osvojio patrijarhalnim vaspitanjem i da čak priželjkuje potomstvo s njim.
Međutim, Mandić je zapečatio ovu priču. Nema ništa od veze s Anom!

Kurir

Pogledajte još