NOVI RAT: Maja izabrala popularnu žrtvu!

Pevačica preko noći postala modna ikona.
Maja Nikolić je, komentarišući stajling Ane Nikolić u emisiji „Ekskluziv“ na Prvoj televiziji, rekla da Ana izgleda kao njena prabaka. Plavokosu pevačicu mlađa koleginica podseća čak i na učiteljicu koja radi za malu platu.

- Meni izgleda kao učiteljica koja radi za platu od 15.000 dinara. Ovo mi liči na Alisu u Zemlji čuda. Ovo je moja prabaka nosila kad je bila nevina - rekla je Maja bez imalo dvoumljenja, a kad je upitala svog sina Lazara kako mu se čini Anin stajling, dečak se složio s mamom:
- Malo je nešto seljački.

Poručila sinu
LAZARE, NE SMEM DA TE ŠAMARAM PRED KAMERAMA!

Nikolićeva se u jednom trenutku iznervirala što je njen mlađi sin Lazar čačkao nos, pa ga je prvo tri puta lagano pljesnula po obrazu, a onda ga upozorila: - Nemoj da čačkaš nos dok snima kamera. Posle će da me teraju na sud što sam mu opalila šamar što čačka nos.

Nikolićeva nije štedela reči ni kad je u pitanju bila Seka Aleksić, pa je za mantil koji je pevačica nosila na jednom događaju rekla da joj se nimalo ne dopada.
- Autfit mi se ne dopada, iskreno. Ovaj srebrni mantilić, bez obzira na to da li košta petsto, hiljadu ili pet hiljada evra... Ne znam, malo mi liči na Betmena, i to mi se ne dopada - maštovito je prokomentarisala.

Naravno, nije joj se dopao ni izgled Danijela Alibabića, pa iako su patike „starke“ ponovo apsolutni hit, Maja smatra da nisu u trendu:
- Ja sam iz Niš, ali zelene „starke“ se ne nose ni u Niš.

Kurir

Pogledajte još