Tibetanski horoskop: Otkrijte koji put je samo vaš

Ovan - 21.3. - 20.4. - Reinkarnacija

Ne voli monotoniju, ima veliku energiju ratnika te bi za ovu osobu bilo dobro da radi u društvenim institucijama da ima kontrolu nad svojom impulsivnošću. Ovan bi trebalo da živi život sada, u sadašnjosti, da meditira, da pronađe radost u životu i da gleda unapred.

Bik - 21.4. - 20.5. - Stvaranje duha

Ovaj znak predstavlja mudrost, lepotu, zemaljsku ljubav i umetnost. Ima sigurnost zbog prošlih života ali bi trebalo da poradi na zadovoljavanju unutrašnjeg života. Trabalo bi da se više fokusira na psihu, manje da sumnja, i da umanji konzerviranost.

Blizanci - 21.5. - 21.6. - Psihička i duhovna evolucija

Ove osobe su spretne, inteligentne, pažljive, društvene, znatiželjne, a opet s druge strane su lažljive, kada nešto započne skoro nikada to ne privedu do kraja, žele postići duhovni mir ali im to nikako ne ide od ruke. Dosta menjaju raspoloženje, a ljudski odnosi im ne idu baš najbolje.

Rak - 22.6. - 22.7. - Rođenje čoveka

Predstavlja majčinstvo, ženu, osećaje i telo. Kako bi se zaštitili od spoljašnjih uticaja retko kada iznose svoja osećanja. Vole porodicu i tu nalaze sigurnost. Mogu biti previše osetljivi i posesivni pa drugi često beže od njih.

Lav - 23.7. - 23.8. - Univerzalna svest

Ove osobe se vole da se dokazuju, da budu u centru pažnje, te im je bitno ono materijalno. Dosta su egoistične osobe te im je teško ostvariti balans između stvarnosti i svesti.

Devica - 24.8. - 22.9. - Materija

Kritične osobe koje vrlo često prigovaraju i često su nezadovoljne. Njihova sitničavost će prerasti u sebičnost, a duhovno će teško sazrijeti ako se ne prestane baviti sobom.

Vaga - 23.9. - 22.10. - Osećajna ekspanzija

Vage se dvoume između materijalnog i duhovnog, aktivne su i temperamentne, jako su osećajne, vrlo su neodlučne pa zbog toga gube ono što ili koga vole.

Škorpija - 23.10. - 22.11. - Želja za večnim životom

Privlače ih zemaljske strasti i žele uživati što više u njima, privlačni su, egoistični, posesivni. Stalno su u konfliktu sa duhom i materijom, te u borbi sa emocijama i seksualnim nagonom. Treba da naučite kako da budu razumniji i manje destruktivni.

Strelac - 23.11. - 21.12. - Put sazrevanja

Po pravilu su zadovoljne osobe, vole materijalno, uživaju u zemaljskim stvarima, ali vole i ono duhovno. Vrlo su velikodušni, ponekad su fokusirani na nebitne stvari te bi to trebalo da promene.

Jarac - 22.11. - 20.1. - Superiorno znanje

Ove osobe mogu biti stroge ne samo prema sebi nego i prema drugima, poseduju ključ za spoznaju granica zemaljske duhovnosti. Često žele nametnuti svoje stavove što se vrlo često pogrešno protumači.

Vodolija - 21.1. - 19.2. - Mogućnost izbora

Odgovoran je znak, poznaje sebe i čvrsto stoji na zemlji. Poklanja svoje vreme, deo sebe i ljudi to cene, često su neshvaćeni pa se boje da ih drugi neće prihvatiti.

Ribe - 20.2. - 20.3. - Povratak svetlu

Vode dobar unutrašnji život, ali ni duhovni im nije stran. Ribe bi trebalo da odaberu lakše puteve i prepuste se moru.

astrologijatarot.com

Pogledajte još