Šarića posetili supruga i sin

Šarić je pre toga sa advokatom pripremao odbranu, za suđenje koje se nastavlja u ponedeljak.

Više o Darku Šariću pročitajte OVDE.

Advokat Radoslav Bačević kaže da ni on ni Šarić nisu kontaktirali sa tružilaštvom čime demantuje i vesti da su Tužilaštvu dostavljeni navodni diskovi sa snimcima političara.

Pri put pred okom kamere se pojavila nevenčana supruga Lana Popović. Ona je oko pola deset ušla u sud na kratko dobila odbrenje za posetu i uputila se u pritvorsku jedinicu koja se nalazi u drugom delu zgrade suda. Nije davala izjave, a novinari nisu mogli ni da joj priđu. U posetu Darku Šariću povela je i sina. Na posetu su čekali oko pola sata jer u to vreme kod Darka Šarića bio advokat.

U međuvremenu, supruga i sin su završili posetu. Ona je sa širokim osmehom na licu napustila zgradu suda ponovo bez izjava. Brzo je ušla u srebrnu "hondu" koja je sve vreme čekala u Ustaničkoj i otišla. Inače Šarić je sina video i na Podgoričkom aerodromu, ali na kratko. Mediji već danima spekulišu da su Šarićevi kontakti sa nevenčanom suprugom pomogli u otkrivanju lokacije na kojoj se krio narko-bos.

Darko Šarić već u ponedeljak izlazi pred sudsko veće, ali o tome šta bi mogao da kaže pred sudom Bačević ne iznosi detalje. Advokat tvrdi da nikakvi diksovi sa kontaktima političara nisu predati Tužilaštvu.

Kako je i najavljeno Darko Šarić neće odgovarati na pitanja suda, Tužilaštva i učesnika u postupku, ali će se izjasniti o krivici. Toga dana u sudnici bi trebalo prvi put da se pojavi i jedan od njegovih najbližih saradnika Nikola Dimitrijević, koji je takođe bio u bekstvu više od četiri godine, a sud mu je odbrio da se brani sa slobode uz jemstvo od 200.000 evra.

Izvor: B92
Foto: e-stock - Danijel Milutinović

Pogledajte još