Krvna osveta u Peći: Dvoje ubijenih

0

Dve osobe ubijene a sedam povređeno u pucnjavi u Peći u blizini hotela "Grand". Među učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija, a prištinski mediji prenose da je moguć uzrok sukoba krvna osveta.

Direktor Regionalne bolnice u Peći Skender Drešaj potvrdio je da je u tu bolnicu prebačeno devet osoba koje su povređene u oružanom sukobu u blizini hotela „Grand“, od kojih su dve osobe preminule.

U izjavi za prištinske medije, Drešaj je rekao da je preostalih sedam osoba van životne opasnosti i da su trenutno u operacionoj sali gde ih lekari zdravstveno zbrinjavaju.

Prištinski mediji su javili da je Regionalna policija u Peći potvrdila da su u oružanom sukobu u tom gradu dve osobe poginule a da ih je sedam ranjeno.

Portparol Policije Kosova Dževat Ibraj je za prištinski Ekspres izjavio da je jedan od ubijenih slučajni prolaznik, dok je druga ubijena osoba bila uključena u sukob.

Ibraj kaže da ne zna motive tog teškog zločina, dok su izvori dnevnika Koha ditore rekli da imaju informacije da su među učesnicima u sukobu i članovi porodice narko-dilera Nasera Keljmendija.

Kako prenosi Ekspres, moguć uzrok sukoba je i krvna osveta.

Izvor: RTS

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.