3 zanimljiva pitanja koja otkrivaju budućnost vaše veze

0

Nije šala. Matematičari sa Harvarda su otkrili tri vrlo neobična pitanja za koja tvrde da nepogrešivo otkrivaju da li veza ima potencijala, a među njima nema ničeg nalik onome: da li želiš decu, da li glasaš na izborima i slično, već su u pitanju krajnje neočekivane i naizgled vrlo banalne stvari.

Tri ključna pitanja su sledeća: Da li voliš horor filmove? Da li si ikada putovao sam u stranu zemlju? i Da li bi bilo zabavno napustiti sve i živeti na jedrilici?

Četiri stručnjaka koja su osmislila ova pitanja zapravo su tvorci sajta Ok Cupid, najbrže rastuće internet stranice za online dejting. S obzirom na ogromnu količinu podataka kojima imaju pristup zahvaljujući sajtu, ova ekipa nastoji da baratujući brojkama kreira algoritam kompatibilnosti, koji bi olakšao procenu potencijalnog partnera.

Navedena tri pitanja pokazala su se presudnima. Prema rečima naučnika, ako partner na sva tri odgovori isto kao i vi – sjajan ste par!

Osim ovih ključnih pitanja, matematičari su otkrili i šta najviše odbija ljude prilikom online upoznavanja. Na prvom mestu to su loša gramatika i pravopis, a pokazalo se i da korišćenje reči poput „fascinantno“ i „divno“ ima daleko bolji efekat od „seksi“ i „lepo“.

Izvor: Ženski kutak

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.