Učenica optužila profesora da je seksualno uznemiravao

0

Tužilaštvo u Novom Pazaru odbacilo je krivičnu prijavu S. D. (19) iz ovog grada, bivše učenice Tehničke škole, koja je svog nekadašnjeg profesora i razrednog starešinu optužila da ju je u dužem vremenskom periodu, dok je išla u školu, seksualno uznemiravao!

Posle odbacivanja prijave bivša učenica privatno je tužila profesora, a sad je rešila da sve iznese u javnost. Ona tvrdi da ima audio-snimak na kojem je zabeleženo nedolično ponašanje profesora.

„Primili smo tu krivičnu prijavu pre godinu dana, saslušano je 11 svedoka i devojka koja je prijavu podnela. Što se tiče audio-snimka koji se sad pominje, niti nam je dostavljen niti je u postupku tada pominjano da postoji! Mi smo u tužilaštvu našli da nema elemenata krivičnog dela koje se profesoru stavlja na teret“
, rečeno je juče u Osnovnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Direktor Tehničke škole Nusret Murtezić rekao je juče da je odmah po podnošenju krivične prijave suspendovao profesora i da će insistirati da se istina o ovom slučaju utvrdi.

Prema saznanjima Kurira, optuženi profesor od početka je poricao da ima veze sa onim za šta ga učenica optužuje, a u međuvremenu je tužio školu i traži da se vrati na posao.

Izvor: Kurir
Foto: Morguefile – Carool

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.