Ljubavni horoskop za 24. mart

Foto: sxc.hu

Ovan
Osmeh je ono što će danas obeležiti vaš dan kada je ljubav upitanju. Ako ste u potrazi za novom vezom, vaš smisao za humor će vam pomoći da osvojite osobu na koju bacite pogled. Vodite računa samo da vaša šala ne pređe u nepristojnost, jer će to izazvati suprotne efekte. Ako budete pazili, uspeh je zagarantovan.

Bik
Danas ćete uspeti da ostvarite svoju želju i izađete sa osobom koja vam se dopada, samo ukoliko budete imali vere u sebe. Ako budete ubeđeni da možete sve, sve ćete i moći. Ako ne, vaša simpatija će primetiti vaše strahove i nećete joj biti privlačni. Zato poradite na tome. Obucite se najlepše što imate i nabacite osmeh na lice. Zvezde su uz vas.

Blizanci
Vi imate prilično specifičan smisao za humor koji ne razume svako. Danas ćete, međutim, naići na nekoga ko će imati isti pogled na svet kao vi i smejaće se ludo vašim šalama, umesto da vas posmatra kao čudaka koji je skrenuo sa puta. Možda je upravo ta osoba neko ko bi mogao popuniti prazninu koju imate na srcu.

Rak
Danas zaboravite sve obaveze i probleme i užavajte u ljubavi. Planete vam šalju emocije i strast pa ćete sa svojim partnerom doživeti nezaboravne momente. Ako ste slobodni, neko će primetiti vašu energiju i zaljubiti se u nju. U svakom slušaju danas je vaš dan. Uživajte!

Lav
Vi volite da se smejete, a najsrećniji ste onih dana kada vam je osmeh uzvraćen. Današnji planetarni poredak donosi vam mnogo unutrašnje sreće i zadovoljstva. Imate osećaj radosti kao da nešto proslavljate. Zadržite taj osećaj što je duže moguće. Ukoliko ste u emotivnoj vezi, ne ustručavajte se da radost podelite sa voljenom osobom.

Devica
Ne bi bilo loše da voljenoj osobi poklonite nešto o čemu već dugo mašta. Vi ste pravi stručnjak za romantična iznenađenja i umete da stvorite prigodnu atmosferu. Pažljivo osluškujte šta vam voljeno biće govori i sledite male signale kako bi u njegove ruke stiglo baš ono što priželjkuje. pred vam je jedno zanimljivo veče.

Vaga
Iako ste u poslednje vreme često umeli da klonete duhom kada je ljubav u pitanju, danas bi situacija mogla da se preokrene. Svesni ste da ste neke stvari uzimalo previše ozbiljno. Aktuelni planetarni aspekti sugerišu vam da se opusitite i uživate u društvu nove simpatije. Budite spontani i prirodni, baš onakvi kakvi jeste.

Škorpija
Danas biste mogli da se odlučite za zabavu u vašem domu na koju biste mogli da pozovete vama drage ljude sa kojima se u poslednje vreme retko viđate. Neka vam voljena osoba pripomogne u neophodnim pripremama. Napravite ukusnu večeru, pustite muziku koju volite da slušate i uživajte u prijatnoj atmosferi. Nije isključeno da zabavi prisustvuju neka nova, zanimljiva lica.

Strelac
Da li to zbog toga što se u poslednje vreme mnogo više smejete ili zbog aktuelnog planetarnog poretka, tek ovih dana isijavate izuzetno pozitivnu energiju i privlačite neka zanimljiva lica. Koji god da je razlog, uskoro ćete se naći u društvu nekoga ko smatra da ste izuzetno neodoljivi. Drugim rečima, ova osoba će uspeti da učini da ne skidate osmeh s lica.

Jarac
Danas dosta energije ulažete u aktuelnu vezu. Vi ste, generalno, skloni da se lako vezujete, a još lakše "izađete iz partnerskog odnosa. Ukoliko mislite da imate stabilnu vezu bez ikakvih problema, danas se potrudite da radite nešto novo ili uzbudljivo sa partnerom. Ne gledajte na to da samo vama bude zabavno, pitajte voljeno biće šta bi to moglo da ga obraduje.

Vodolija
Danas je pravo vreme da pozovete prijatelje i roditelje i upoznate ih sa osobom sa kojom ste od skoro u emotivnoj vezi. Trenutni položaj zvezda ukazuje da će se sve odviti u najboljem redu i da će sve moguće neprijatnosti biti izbegnute. Nemojte se ustručavati i opusitite se više.

Ribe
Danas ćete imati mnogo samopouzdanja što je veoma dobro, jer ćete verovatno naleteti na neku osobu sa kojom postoji mogućnost da uđete u emotivnu vezu. Gde god da idete, budite lepi, nasmejani i nemojte se ustručavati da kažete šta mislite. To će biti vaše glavno osvajačko oružje. Vaša harizma biće u prvom planu.

horoskopius

Pogledajte još