Dirljive ljubavne poruke putniku nestalog aviona: Najdraža ljubavi... Ovo je druga subota otkako si nestao

Dok je trajala potraga za nestalom letelicom, Sara Hamil Bajc, profesorka u međunarodnoj poslovnoj školi u Kini, pisala je ljubavna pisma svom dečku Filipu Vudu, u kojima ga je obaveštava kako provodi dan i o svim životnim sitnicama koje je propustio od 8. marta, kada je avion nestao.

“Najdraža ljubavi... Ovo je druga subota otkako si nestao”, napisala je ona u jednom postu.

“Ne pamtim mnogo toga od prošle subote, ali provela sam dan misleći na tebe. Premotala sam film i prisetila se srećnih trenutaka... Podelili smo toliko radosti, toliko mira, toliko ljubavi. Postao si neodvojivi deo mene.”

U drugom postu Sara piše da se nada da on može da se odmori tamo gde je sada i da mu daju nešto da jede.

“Ima li šanse da ti posluže čašu vina za večeru?”

Sara na Fejsbuku takođe postuje sve što sazna o nestalom avionu. U jednoj poruci otkriva da je očajna zbog načina na koji malezijske vlasti vode istragu:

“Disfunkcionalno je prava reč!!!”

U intervjuu “Ej-bi-si njuzu" ispričala je da nameravala da se sretne sa Vudom u Kuala Lumpuru, gde je trebalo da otpočnu zajednički život. Kada je avion nestao, Vud je bio na putu za Peking kako bi joj pomogao da se preseli.

“Najviše me plaši neizvesnost”, kaže ona. “Kada ništa ne znaš, rana se sve više produbljuje. Ne samo da ne može da se zaleči, već postaje sve veća.”

Izvor: 24sata
Foto: Printskrin sa YouTube

Pogledajte još