Ivana Selakov posle operacije tumora: Apelujem na sve žene!

Pevačica kaže da se već vratila svakodnevnim obavezama posle intervencije na materici koju je imala prošle nedelje, ali da joj nije bilo svejedno iako je tumor bio benigni.

Pročitajte i: DRAMA: Ivana Selakov hitno operisala tumor na materici!

- Operacija je bila rutinska. Ali moram da priznam da je strah postojao. To je normalno. Strahovala sam, nije da nisam. Ali, hvala bogu, za sada se osećam dobro i već sam se vratila svakodnevnim obavezama - rekla je Ivana Selakov za “Blic“.

Pevačica je pre nekoliko dana u Zemunskoj bolnici operisala benigni tumor na materici. Doktori su tokom kontrole primetili promene na materici i hitno zakazali operaciju. Sve je prošlo dobro, a zahvat je trajao tri sata.

- Super sam sada. Mislim da je sve nekako preuveličano ispalo u medijima. I dalje mi nije jasno kako je ta informacija uopšte dospela u javnost. Ipak, kako sam već rekla, sada je sve u redu i idemo dalje - kaže pevačica kroz osmeh.

Kako su joj lekari rekli posle zahvata, ne postoji rizik da joj mogućnost da postane majka bude ugrožena.

- Ovo kroz šta sam prošla samo je bio mali alarm. Apelujem na sve žene da nađu vremena za pregled kod ginekologa jer ovo može svakome da se desi, a rutinski pregled ne košta ništa, a može život da vam spase - kaže Ivana.

Ona se već vratila podučavanju u školi pevanja koju drži, a planira i buduće nastupe. Uz nju je sve vreme bio i njen dečko Predrag Mirković. Njih dvoje su zajedno više od osam godina i velika joj je podrška. Pre tri godine su počeli i da žive zajedno u Zemunu. Iako je nekoliko puta dolazilo do kraćih razlaza, njihova ljubav je preživela, pa par planira i porodicu.

Ivana je već dugo na sceni. Pet godina je pevala prateće vokale Ceci, potom sa “Bjuti kvins“, a sada nastupa solo.

Blic

Pogledajte još